VOLI PRIRODAN IZGLED

SARA DŽESIKA PARKER, BESNA ZBOG KRITIKA, PORUČILA SVIMA: Ne mogu da gubim vreme na to! (FOTO)

Glumica Sara Džesika Parker progovorila je o tome zašto se odlučila da ne prekriva sede. „Ne mogu da gubim vreme na farbanje svake dve nedelje. Ne mogu to. Ne. Previše jeˮ

Nega
00:26h Autor:
SARA DŽESIKA PARKER, BESNA ZBOG KRITIKA, PORUČILA SVIMA: Ne mogu da gubim vreme na to! (FOTO)
Sara Džesika Parker voli svoju sedu kosu, Foto: Profimedia

Alter ego Keri Bredšo postao je od premijere nastavka And Just Like That… merilo za to kako se nose prirodne vlasi. Činjenica da njena junakinja, neosporan primer trendi dame, otvoreno nosi sedu kosu bila je iznenađenje za obožavaoce serije, ali i kritičare. Naslovi koji hvale njenu odluku da odustane od farbanja ispunili su naslovnice lifestyle medija, a novinari su ovaj glumičin korak opisali kao hrabar.

Nakon što je pomama splasla, glumica sama potvrđuje da se otišlo predaleko: „To se pretvorilo u mesece i mesece razgovora o tome koliko sam hrabra što imam sedu kosu. Pomislila sam, molim vas, aplaudirajte nekom drugom!ˮ Uz to, otkrila je još jednu tajnu – u vreme snimanja nije prestala da se farba, već je kosa prirodno posvetlela na suncu.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

„Šta biste učinili da možete da vratite izgled od pre 15 godina bez pomoći skalpela?ˮ Na to je Sara Džesika Parker odgovorila da bi volela da ostane takva kakva jeste: Imala bih samo taj trenutak i odmah bih opet počela da starim i 15 godina kasnije bila bih na istom mestu”, bila je jasna. Zatim je dodala: „Jednostavno… nije mi dovoljno stalo. Kad izađem kroz vrata, želim da se osećam dobro, prema svojim standardima. Ne mogu vam reći koji su to standardi. Ali, znate ono kad osećate da ste to vi, šta god to značilo. Pretpostavljam da mi nije dovoljno stalo do mišljenja drugih ljudiˮ.

Seks i Grad, Keri Bredšo, Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Kao i svi, Sara Džesika je svesna da protok vremena ostavlja određene tragove na ljudskim telima, ali je odlučila da tome ne pridaje puno važnosti: „Jednostavno ne razumem zašto bi trebalo da provodim toliko vremena razmišljajući o tome ”. Štaviše, usredsređena je na uživanje u svakom danu i na optimističan način suočava se sa sadašnjošću.

No, nažalost, u ovome je na neki način usamljena. Prema studiji koju je sprovela kompanija RoC, 90% žena na tereitoriji Amerike i Francuske, zabrinuto je zbog starenja. U tolikoj meri da ih više brine fizički izgled koji će im uzrokovati starenje nego to da li imaju dovoljno za život u penziji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs