DUH STAROG HOLLYWOODA

BAJKOVITA HALJINA U STILU STARIH HOLIVUDSKIH DIVA: Sara Džesika Parker je ovaj put prešišala i KERI BREDŠO! (FOTO)

Nakon što je otkriveno kako HBO planira snimanje druge sezone ribut verzije ‘Seks i grada’, njegova glavna junakinja zablistala je na daskama Brodveja, a na svečanoj promociji drame ‘Plaza suite’ penila je pažnju u bajkovitom izdanju

Moda
Autor:
BAJKOVITA HALJINA U STILU STARIH HOLIVUDSKIH DIVA: Sara Džesika Parker je ovaj put prešišala i KERI BREDŠO! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Poput brojnih kolegica iz šoubiznis industrije, ni Sare Džesike Parker nije odolela zovu pozorišnih daski Brodveja. Sa suprugom Metjuom Broderikom, dvostrukim dobitnikom nagrade Tomi, glumi u drami ‘Plaza Suite’ autora Nila Sajmona.

Zahvaljujući spomenutoj drami ovaj poznati bračni par po prvi put deli pozornicu otkako su 1995. godine na pozorišnim daskama oživeli mjuzikl ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’.

Na svečanoj promociji u sklopu praizvedbe predstave, 57- godišnja zvezda ‘Seks i grada’ izgledala je bajkovito u raskošnoj haljini s potpisom dizajnera Prabala Gurunga.

Ružičasta haljina činila je podlogu za slojeve belog tila ukrašenog svetlucajućim aplikacijama. Po uzoru na raskošni kaftan, Gurungova kreacija evocirala je stari holivudski glamur, a koji je junakinja ‘Seks i grada’ dodatno naglasila frizurom.

UČITE OD KRALJICE LETICIJE KAKO SE NOSI CRVENO OD GLAVE DO PETE: Zasijala u već viđenoj haljini svoje svekrve! (FOTO)

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Kako vam se dopada haljina Sare Džesike Parker?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs