kako vam se dopada?

EVA LONGORIJA ZAPALILA INTERNET: Ova haljina je razlog što je ova DŽEPNA VENERA sinoć bila u centru pažnje! (FOTO)

Pre desetak dana holivudska glumica Eva Longorija proslavila je 47. rođendan, ali najbolji dokaz da ova dama stari kao vino i da joj godine ne mogu ništa stigao je juče u Njujorku kada se pojavila u neverovatno seksi kombinaciji koja doslovce oduzima dah!

Moda
16:54h Autor:
EVA LONGORIJA ZAPALILA INTERNET: Ova haljina je razlog što je ova DŽEPNA VENERA sinoć bila u centru pažnje! (FOTO)
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Glumica je održala promociju svog novog podkasta "Connections with Eva Longoria" u okviru kog će obrađivati teme duhovnosti, novca, romantične ljubavi i roditeljstva sa različitim uticajnim gostima.

A na samoj promociji pojavila se u savršenoj kombinaciji, jednostavnoj i efektnoj istovremeno, koja je bila pravi pravcati mamac za poglede!

Eva je izabrala crnu bluzu interesantnog kroja i suknju sa dva duuuuboka šlica koji su otkrili njene izvajane, zategnute noge, a ove komade potpisuje poznati australijski dizajner Toni Matičevski, inače makedonskog porekla.

Lepa 47-godišnjakinja upotpunila je izdanje Đanvito Rosi sandala od PVC-a i diskretnim nakitom, a kada je reč o frizuri i šminci držala se klasike - odlučila se za ravnu, puštenu kosu i ženstveni mejkap sa ružem boje kajsije.

Inače, ova dama je nedavno progovorila o činjenici da se bliži šestoj deceniji.

"Starenje je neizbežno i dešava se. Tako da mislim da se ne treba previše boriti protiv toga. Sterenje povezujem sa mudrošću, iskustvom i zrelošću. Oslanjam se na to. Imam drugačiji pristup prema ideji starenja", rekla je Eva za magazin "Prevention".

Ona se osvrnula i na svojevrsni teror mladosti koji je opšte prisutan u šoubiznis industriji: "Znam da sam u Holivudu, ali imam bore. Sve što dolazi sa starenjem - događa mi se. A ja sam u fazonu: "Ok, idemo". Povezujem to sa pozitivnim atributima, a ne toliko sa idejom da je ovo početak kraja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs