kako vam se dopada?

ZAVRŠETAK SEZONE U STILU: Haljina KERI BREDŠO zasenila sve prethodne! (FOTO)

Duo priželjkivana, a sada osporavana, serija "I samo tako", koja je osmišljena kao nastavak kultne serije Seks i grad, privedena je kraju. I to kakvom!

Moda
Autor:
ZAVRŠETAK SEZONE U STILU: Haljina KERI BREDŠO zasenila sve prethodne! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Omiljena modna ikona i u šestoj deceniji uspeva da pokori sve ostale i da nam svojim stilom ponovo izmami osmeh na lice. Da, u pitanju je jedna jedina, Keri Bredšo.

Sara Džesika Parker se u poslednjoj epizode ove sezone (možda bude i sledeće) pojavila u kreaciji za sada nepoznatog kreatora u Parizu.

Dugačka narandžasta haljina naboranog materijala i preminezioniranog kroja oduševila je sve ljubitelje lika i dela Keri Bredšo ali i Sare Džesike Parker, koja je i ovog puta zanosnu haljinu ponela kako niko drugi ne bi uspeo.

Haljina golih ramena sa mašnom na leđima oličenje je moderne romantike, a elegantnom zalizanom punđom sa pletenicom, Keri je sa svog lica skinula bar deset godina i unela još glamura u ceo ovaj stajling.

Detalj koji je svima ukrao pažnju su dugačke pink rukavice koje su se uz ovu nijansu naradžaste, uklopile kao san.

Na ovom mostu su se u poslednjoj epizoidi serije Seks i grad napokon zauvek spojili Keri i Zverka, pa je u ovom nastavku bila ideja da se sa njim tu Keri i oprosti. Snimljene scene za Zverkom su nakon optužbi zaseksualno zlostavljanje čak pet žrtava, izbačene, pa je u kadru sama Keri.

Kako se vama dopada ovo izdanje Keri Bredšo i da li biste želeli da se snimanje ove serije nastavi li ste za to da se na sve to stavi tačka?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs