kako se vama dopada?

KEJT MIDLTON SE OBUKLA KAO TETKA, A POTROŠILA 6.500 EVRA NA KOMPLET: Da li je ovo realno? (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža završili su svoju osmodnevnu karipsku turneju, a Kejt je Bahame napustila u romantičnom, interesantnom izdanju koje je podelilo modni svet - dok je neke podsetilo na neka srećnija vremena, mnogi smatraju da je veoma staromodno.

Moda
12:45h Autor:
KEJT MIDLTON SE OBUKLA KAO TETKA, A POTROŠILA 6.500 EVRA NA KOMPLET: Da li je ovo realno? (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Porfimedia

Lepa Britanka u avion se ukrcala u haljini cvetnog printa i žuto-belim tonovima koju potpisuje dizajnerka Alesandra Rič, a cena ove kreacije je gotovo 2. 000 evra.

Romantičnu, ženstvenu toaletu od svilenog žakarda krasi i peplum detalj, koji je Kejt vizuelno "popunio" figuru, kao i svetlucavi dugmići, šnala na pojasu i mašna u predelu dekoltea.

Kejt Midlton
foto: Porfimedia

Ceo autfit izgledao je baš kao da je ukraden iz 80-ih, a britanski mediji pišu i da je ovim izdanjem vojvotkinja želela da oda počast svojoj pokojnoj svekrvi - princezi Dajani. Naime, haljina neverovatno podseća na onu koju je Dajana nosila 1983, tokom svoje prve kraljevske turneje, kada je sa princem Čarlsom posetila Australiju.

Kejt je izdanje upotpunila belim salonkama od glatke kože sa potpisom brenda Gianvito Rossi, a njihova cena je 650 evra, kao i papreno skupim dijamantskim minđušama od neverovatnih 4. 000 evra!

Inače, britanski mediji pišu da je vojvotkinja tokom ove turneje nosila isključivo novu garderobu, miks komada vrhunskih dizajnera i pristupačnih brendova, a ukupna vrednost procenjena je na oko 42. 000 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs