kako vam se dopada?

KEJT MIDLTON U HALJINA KOJA ODUZIMA DAH: Uvek tako elegantna i odmerena! (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam trenutno su u kraljevskoj poseti Karibima povodom kraljičinog platinastog jubileja.

Moda
Autor:
KEJT MIDLTON U HALJINA KOJA ODUZIMA DAH: Uvek tako elegantna i odmerena! (FOTO)
kejtž, Foto: Profimedia

U svojoj poseti, kraljevski par prisustvovao je i posebnom prijemu koji je priredio guverner Belizea u ruševinama Maja u Cahal Pechu, a koji je slavio najbolje od kulture Belizea. Za tu posebnu priliku, Kejt Midlton oduševila je svojim odabirom duge haljine ružičaste boje.

RUŽIČASTA HALJINA KOJA JE ODUŠEVILA SVE

Vojvotkinja od Kembridža navikla je da celi svet prati svaki njen korak, a njene odevne kombinacije uvek su one koje privlaće puno pažnje. Odmerena i elegantna, Kejt gotovo uvek igra na sigurno, sledeći sve kraljevske protokole kada je o odevanju reč. Ipak, s vremena na vreme, Kejt nas iznenadi sjajnim modnim odabirima. Od nošenja odevnih komada s potpisom brendova poput Zare i Masima Dutija u kraljevskoj porodici do ponavljanja kombinacija. Poslednji modni izbor vojvotkinje od Kembridža je duga šljokičasta haljina ružičaste boje. Iza haljine kojom je oduševila svet nalazi se jedan od njenih omiljenih modnih brendova, britanski brend The Vampire’s Wife.

DRAMA U MONAKU: Vratila se sa lečenja i zadala jak udarac svom mužu! Tera ga da izabere ko mu je važniji-ONA ili sestra!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Poznat po svojim romantičnim haljinama s trendi pomakom, The Vampire’s Wife brzo je postao favorit u garderobama modnih trendseterki. Njihove haljine nosile su holivudske zvezde poput Sijene Miler, Dženifer Aniston i Dakota Džonson, a među njegovim brojnim poznatim obožavateljkama nalazi se i vojvotkinja od Kembridža.

KEJT MIDLTON U NIKAD BOLJEM IZDANJU: Žuta je definitivno njena boja! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt Midlton već je nosila brojne kreacije brenda, od kojih se ističe zelena haljina midi dužine koju je nosila u posjetu Dablinu. Novi The Vampire’s Wife moment Kejt je imala u poseti Belizeu. Maksi silueta i interesantni rukavi, jarko ružičasta boja i šljokice kombinacija su iza haljine koja osvaja na prvi pogled. Kejt ju je spojila s velikim minđušama, crno-belom klačom torbom i srebrnim Džimi Ču sandalama, dok je šminka bila neutralana, a kosa uredno prebačena na leđa, s razdeljkom na sredini.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejt Midlton