SAZNAJTE VIŠE

SARA DŽESIKA PARKER OTKRILA NAJVEĆU RAZLIKU IZMEĐU NJE I KERI: "Živeti tako za mene bi bilo nemoralno!"

Da li Sara Džesika Parker i Keri Bredšo imaju mnogo sličnosti?

Zanimljivosti
Autor:
SARA DŽESIKA PARKER OTKRILA NAJVEĆU RAZLIKU IZMEĐU NJE I KERI: "Živeti tako za mene bi bilo nemoralno!"
Sara Džesika Parker, Foto: HBO MAX / Planet / Profimedia

Peršun: Dve poznate žene uopšte ne vole ovu biljku. Jedna je Sara Džesika Parker. Ne sviđa joj se toliko da je rečenicu „Bez peršuna, molim!“ naučila napamet na šest jezika.

Druga je Keri Bredšo - glavna junakinja serije Seks i grad, a sada je i u nastavku serije "I tek tako..." u jednoj epizodi glumila da je alergična na peršun kako joj na tanjiru ne bi završilo ni malo zelenog začina.

Kako je došlo do te paralele?

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Sara Džesika Parker je tako htela, a zapravo je to bio samo lep trik. Ali, nije jedino ta zajednička averzija na peršun ono što im je zajedničko.

Ljubav prema Njujorku i velika ljubav prema luksuznim cipeama, kao i neobične kombinacije odeće uvek ostavljaju takav utisak.

Dakle, pitamo se da li je Sara Džesika Parker zaista toliko slična Keri Bredšo?

Što Sara Džesika Parker i Keri imaju zajedničko?

Sara je ulogu Keri dobila pre 25 godina i još je igra. Od 1998. do 2004. u šest sezona vrlo uspešne TV serije Seks i grad, zatim u dva igrana filma. Krajem 2021. krenuo je nastavak I tek tako... Druga sezona se upravo završila i najavljena je još jedna.

Sara je nedavno pojasnila: „Ja nisam Keri Bredšo!" Jedina sličnost: „Ličimo i živimo u istom gradu.“ I zaista postoje ozbiljne razlike. Svakako najvažnije za Saru: Za razliku od Keri, ona je već 26 godina u srećnom braku s kolegom glumcem Metjuom Broderikom, a i majka je troje dece. „Za mene bi to bilo nemoralno“, kaže. Nasuprot tome, porodični život, uključujući vikend kupovinu i stalno kuvanje, bio bi užasan za Keri. Sara to voli: „Kuvamo svake večeri, nikad ne naručujemo hranu.“

Sara Džesika uživa u vožnji biciklom na dogovorene sastanke Prizemljena je i van svoja četiri zida. Voli da se vozi njujorškom podzemnom železnicom ili biciklom na dogovorene sastanke, dok Keri uzima taksi da je vozi po Menhetnu. Sara svoj novac radije ulaže u nekretnine, voli sama da restaurira i da renovira stan. Čak i ako Keri u poslednjoj epizodi serije 'I tek tako...' objavi da želi da proda svoj stan i umesto toga kupiti četvorosoban stan u Gramersi Parku, njen fokus ostaje negde drugde: „Želim svoje bogatstvo tamo gde ga mogu videti, u svom ormaru.“ Impulsivne kupovine u skupim prodavnicama cipela i vintidć buticima više su njena strast. Ljubav prema Njujorku deli sa Keri. Inače, Sara takođe voli ekstravagantnu odeću i visoke potpetice, a od toga je čak napravila i sporedan biznis. Njena kolekcija cipela nudi se u njenoj prodavnici u Njujorku. Ponekad je i šefica u prodavnici. Ali, dok Keri nikad ne bi izišla iz kuće bez peta od 15 cm, Sara nosi visoke potpetice uglavnom za svečane prilike. U svakodnevnom životu drži se mota: „Sjajna, ali nepraktična odeća nema mnogo smisla u životu zaposlene majke.“

Tu je još Njujork. Uz peršun, Velika Jabuka je najveća zajednička stvar Sari i Keri. Obe jako vole metropolu. Dok Sara Džesika Parker voli da provodi odmor u Hemptonsu na Long Ajlendu, uvek se raduje povratku u kuću u gradu koja se nalazi samo nekoliko minuta od stana koji u seriji glumi Kerin stan.

1 / 5 Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs