ROKO RIČI

MADONU JE SIN BRUTALNO VREĐAO I NIJE ŽELEO DA ŽIVI S MAJKOM: Ipak, pevačica od jedne stvari nikada nije odustala

Madonin i Gaj Ričijev sin, Roko, je napokon zakopao ratne sekire sa majkom, a dokaz za to su rođendanske slike.

Vip roditelji
10:28h Autor:
MADONU JE SIN BRUTALNO VREĐAO I NIJE ŽELEO DA ŽIVI S MAJKOM: Ipak, pevačica od jedne stvari nikada nije odustala
Roko Riči, Foto: Profimedia

Godinama se po novinama provlače naslovi o odnosu Madone i njenog sina Roka Ričija, kojeg je dobila u braku sa čuvenim engleskim rediteljem, Gajem Ričijem.

Sin pop dive, nažalost nije odrastao sa majkom i to svojom voljom, a u određenom periodu ne samo da nije želeo da je vidi, već ju je javno nazivao najpogrdnijim imenima.

Koliko se priča svojevremeno otrgla kontroli svedoči i to što je Roko odbio odluku suda da se iz Britanije gde je živeo sa ocem Gajem Ričijem vrati kod pevačice. Bitka oko starateljstva je krenula jer Roko nije želeo više da putuje sa njom po turnejama, već je želeo da bude na jednom mestu sa svojim ocem. Prešao je kod oca, a čak i kada je sudija u jednom trenutku presudio da treba da se vrati kod majke, Roko to nije želeo.

Madonin naslednik koji je u jednom trenutku obrisao sve profile na društvenim mrežama, umeo je da bude više nego oštar prema Madoni nazivavši je kur*om ali .

Ipak, pevačica nikada nije odustala od odnosa sa svojim sinom, a sudska borba sa bivšim suprugom postala je toliko užasna da ih je i sam sudija molio da se smire i urazume.

Srećom, vremenom su sukobi majke i sina utihnuli, a prvi veliki preokret dogodio se u junu ove godine kada se Roko pojavio Nedelji mode u Parizu kako bi podržao svoju sestru Lurdes.

To je ujedno bilo i njegovo prvo javno pojavljivanje s obzirom da godinama izbegava svetla reflektora iako je čak u jednom trenutku i poželeo da se bavi nekim oblikom javnog posla, odnosno pokušao je da bude maneken, ali je od toga brzo odustao i pronašao napokon svoju sreću u umetnosti.

Obrisao je stari Instagram i otvorio novi profil, na kom se nalaze nove fotke na kojima se oblači u stilu pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, a poznato je i da studira primenjene umetnosti.

Da mu slikarski zanat i te kako ide svedoči i informacija koja se pojavila u medijima, a to je da svoje slike prodaje u jednoj galeriji. Cena je vrtoglava, a najjeftinije delo može se kupiti za "samo" 24.000 evra.

Umetnine ne prodaje pod svojim imenom, već pod pseudonimom "Rhed".

Kako stvari stoje, kritičari su već blagonakloni prema njegovom radu, te se na stranici galerije može pročitati:

"Rhed je mlad umetnik u nastajanju čija je kulturna pozadina raznolika i nekonvencionalna. Njegovo detinjstvo je proteklo između Njujorka i Londona, što mu je dalo eklektičnu i raznoliku umetničku pozadinu."

Madona je više puta na svom profilu podelila radove svog naslednika, a sada se čini da su konačno sve ružno ostavili iza sebe. Naime, ona je nedavno proslavila 64. rođendan na Siciliji, a pop divi je društvo pravio, pored bliznakinja Ester i Stele i sin Roko koji je i sam nedavno napunio 22 godine.

Ponosna mama je podelila specijalan trenutak na svojim mrežama uz reči: "Od jednog Lava drugom Lavu. Srećan rođendan, Roko".

Nakon ove objave mnogi su ubeđeni da konačno kreću svetliji trenuci za majku i sina.

Pogledajte još fotografija Madone i njenog sina:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs