DA LI STE ZNALI?

ČUVALE DECU I SPAVALE S MUŽEVIMA U SUSEDNOJ SOBI: Samo je jedna uspela da ga razvede i postane SUPRUGA

Javnost su više puta iznenadile vesti o prevari slavnih muškaraca, a neki od nekih su pali na čari dadilja svoje dece. Ko su i kako izgledaju te fatalne žene, saznajte u tekstu.

Vip roditelji
Autor:
ČUVALE DECU I SPAVALE S MUŽEVIMA U SUSEDNOJ SOBI: Samo je jedna uspela da ga razvede i postane SUPRUGA
Poznati muškarci koji su varali žene sa dadiljama, Foto: Profimedia

Dadilje su bile pogubne za brakove i veze mnogih niza slavnih muškaraca, a mnogi se pitaju ko su i kako izgledaju žene kojima nisu mogli da odole neki od najslavnijih ljudi.

Ben Aflek i Kristin Ouzounian

Ben Aflek
foto: Profimedia

Dženifer Garner (50) nosila se s nizom problema kada je bila u braku s Benom Aflekom (50), a onda se 2015. saznalo i da glumac ima aferu s dadiljom Kristine Ouzounian (35). Dženifer je podnela zahtev za razvod iste godine i šuškalo se da je razlog upravo dadilja koja je čuvala njihovo troje dece.

Navodno je glumac plaćao Krostini i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Dženifer.

'To je potpuno smeće i gomila laži', rekao je Ben. Kako je pisao Pipl, Aflek je započeo aferu s dadiljom svoje troje dece nedugo nakon što je zaposlena, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica je rekla da je to dugo trajalo i da joj je Krostin pokazala fotografije na kojima se ljube.

'Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca', ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Dženifer i na odmor na Bahame 2015. kada je par objavio da se razvode.

Garner je početkom 2016. potvrdila da je Aflek bio u vezi s dadiljom, ali tvrdila je da to nije razlog za razvod . 'Samo da vam kažem nešto. Bili smo mesecima razdvojeni pre nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu. Nije bila deo jednačine', ispričala je za Veniti Fer.

Itan Hok i Rajan Šavhjudž

Uma Turman
foto: Profimedia, ž

Rajan Šavhkjudž (40) osvojila je 12 godina starijeg glumca Itana Hoka dok je čuvala njegovu decu koju je dobio s Umom Turman (52).

Kada je Uma saznala da Itan ima aferu s dadiljom, okončala je njihov brak. Prvo je žestoko opovrgavao da je kriv za preljubu, ali 2008., tri godine nakon razvoda od Turman oženio se s Rajan. Iste godine kada su se venčali, dobili su ćerku Klementinu (14), a 2011. ćerku Indijanu.

Čini se da Hok s bivšom dadiljom ima skladan brak i jednom se saznalo da ključ toga što ne praktikuju monogamiju, odnosno imaju otvoren odnos. Glumac je progovorio o nestvarnim očekivanjima koja vernost jednoj osobi postavlja za vezu.

Itan Hok
foto: Profimedia

'Ljudi imaju detinjasti pogled na monogamiju i vernost. Kažu: 'Varao je pa je loš, varala je pa je loša', a zapravo naša vrsta nije monogamna. Veza se ne može temeljiti na seksualnoj vernosti', objasnio je 2013. u razgovoru za časopis Porter.

Očigledno je da se s tim stavom njegova bivša supruga Uma nije slagala s kojom ima ćerku Maju (24) i sina Levona (20), ali očigledno je Itan pronašao 'zajednički jezik' s Rajan.

Arnold Švarceneger i Mildred Baena

Arnold Švarceneger, Marija Šriver
foto: Profimedia

Poznati snagator Arnold Švarceneger (75) uhvaćen je u aferi sa spremačicom i dadiljom Mildred Baenom (61). To je presudilo njegovom braku s novinarkom Marijom Šriver (66) od koje se razveo 2017. nakon 31 godine braka.

Sa suprugom je dobio dve ćerke i dva sina, a zanimljivo je da se Arnoldov i Mildredin sin Džozef rodio 2. oktobra 1997., samo pet dana kasnije od Kristofera, najmlađeg deteta glumca i Marije.

Mnogima je fascinantno i da petoro dece koje ima, Džozef najviše liči na poznatog oca. Slavni snagator je jednom i progovorio o aferi koju je imao.

'Često razmišljaš o tome i mogu se mučiti koliko hoću zbog toga, ali to neće promeniti situaciju. Ključna je stvar kako da kreneš dalje? Kako da imaš odličan odnos s decom?', ispričao je za Men's Journal.

'Ne možeš vratiti vreme, kada bih mogao biti Terminator, vratio bih se nazad u prošlost i rekao si: 'Ne, Arnolde'. Znate, uvek je kasnije lako biti pametan. To nije način na koji život funkcioniše', dodao je Arnold čiji vanbračni sin Džozef objavljuje fotografije s njim na svom Instagram profilu i zajedno vežbaju.

Mildred je jednom progovorila o aferi s Arnoldom za magazin Hello!. Rekla je kako je njegova supruga Maria naslutila da spavaju zajedno po šaputanjima u kući i uvek joj je govorila da joj se može obratiti ako nešto treba.

U jednom trenutku je pitala Mildred ima li aferu s njenim mužem.

'Bila je tako jaka. Plakala je sa mnom i rekla mi da se dignem s kolena. Držale smo se za ruke i rekla sam joj da nije Arni kriv, da je potrebno dvoje', otkrila je dadilja.

Džad Lou i Dejzi Rajt

Džad Lou (49) priredio je 2005. iznenađenje svojoj tadašnjoj devojci, glumici Sijeni Miler. Dejzi Rajt, koja je tada imala 26 godina, ispričala je za britanski Miror da je imala aferu s poznatim glumcem.

Umesto da pazi na njegovo troje dece, oni su započeli aferu.

'Odličan je ljubavnik i zna kako da zadovolji ženu. Nismo se mogli zasititi jedno drugoga', istakla je. Rekla je da je glumac napravio prvi korak, a nije se stidela da prizna ni da ih je jedno dete videlo u krevetu.

Glumac se javno izvinio te su se on i Sijena mirili nekoliko puta pre nego su zauvek raskinuli 2011. Džad ima šestoro dece s tri različite žene, a od 2019. je u braku s 14 godina mlađom psihološkinjom Filipom Koan.

Mik Džeger i Kler Houseman

Džeri Hol
foto: Profimedia

Mik Džeger (79) važi za velikog zavodnika, a na njegovoj dugačkoj listi ljubavnica našla se 1998. tada 23-godišnja dadilja Kler Houseman.

'Još ne znam kako se to dogodilo, ali Mik je iznenada prolazio rukom kroz moju kosu i to mi se svidelo. Bila sam mu u naručju. Podigao me na kuhinjski šank i skinuo moje pantalone. Strastveno smo se ljubili i sledeće čega se sećam je da smo vodili ljubav', ispričala je Kler za medije.

Dodala je da je s pevačem benda Roling Stoun bila u hotelskom apartmanu i da su je u drugoj sobi bili njegova tadašnja partnerka Džeri Hol i njihov sin Gabrijel.

Gavin Rosdejl i Mindi Man

Gven Stefani
foto: Profimedia

Gavin Rosdejl (56) jedan je od poznatijih preljubnika zahvaljujući braku s Gven Stefani (52) i priči kako je otkrila njegovu prevaru.

Naime, pevačica je na porodičnom tabletu pronašla nepristojne poruke i golišave fotografije dadilje Mindi Man (34) i Gavina. Rosdejlov mobilni slučajno se sinhronizovao s tabletom i neprimeren sadržaj je prešao na njega.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Muzičar je otkriven nakon tri godine afere s dadiljom, a u jednom periodu je Gven bila treći put trudna i nosila je njihovog najmlađeg sina Apola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs