SAZNAJTE VIŠE

ISPLIVALE FOTOGRAFIJE STARE 20 GODINA: Kako je Emina Jahović izgledala pre svih ESTETSKIH KOREKCIJA

Isplivale fotografije od pre dvadesetak godina

Star look
09:36h Autor:
ISPLIVALE FOTOGRAFIJE STARE 20 GODINA: Kako je Emina Jahović izgledala pre svih ESTETSKIH KOREKCIJA
Emina Jahović pre operacija, Foto: Instagram / yaemina

Emina Jahović već godinama osvaja publiku svojim muzičkim hitovima, duetima sa kolegama, ali i atraktivnim izgledom. Lepa brineta iz Novog Pazara godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, a delić tog svog životnog stila povremeno otkrije i na društvenim mrežama.

Ipak, među tim njenim objavama slabo objavljuje fotografije s početka karijere.

Emina se uglavnom ne vraća u prošlost, već objavljuje zanimljive prizore s putovanja, pokazuje svoj način života, koji živi na visokoj nozi.

Ipak, na internetu povremeno ispliva neka stara Eminina fotka, pa možemo da vidimo koliko se pevačica zapravo promenila od početka karijere.

Fotke jasno pokazuju da je Emina s godinama drastično promenila način šminkanja i stil odevanja.

S druge strane, čini se da u njenom liku nema većih promena, mada su mnogi tvrdili da je uradila brojne operacije. Ona je pak više puta isticala da je operisala samo nos, i to jer ga je dva puta lomila.

“Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela”, napisala je svojevremeno Emina na Tviteru.

Zanimljivo je da je Emina u mladosti trenirala košarku, išla na časove gitare, bila u horu, bavila se glumom, ali i vajarstvom i folklorom. Želela je da postane arhitekta, ali ipak se odlučila za muziku.

Pevačica se sa 17 godina udala za Aladina Đulovića koji nije poznat javnosti i sa kojim je bila tek nekoliko meseci. Godine 2008. udala se drugi put, za pevača Mustafu Sandala s kojim ima dva sina, a od kog se potom razvela.

1 / 14 Foto: Printscreen/youtube/TV arhiva
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs