SAZNAJTE VIŠE

PROSLAVILA SE EMISIJOM SAVETOVALIŠTE ZA SPONZORUŠE: Ko je bosanska Paris Hilton i zašto svako malo zbog nje gore mreže?

Paris Hilton iz Bosne ne prestaje da diže prašinu!

Vip priča
09:41h Autor:
PROSLAVILA SE EMISIJOM SAVETOVALIŠTE ZA SPONZORUŠE: Ko je bosanska Paris Hilton i zašto svako malo zbog nje gore mreže?
Hana Hadžiavdagić Tabaković, Foto: Instagram / hana

Hana Hadžiavdagić Tabaković je ovih dana u centru pažnje nakon što je javno prozvala Igora Kojića i stala u odbranu pevačice, Severine Vučković.

Ova rekacija nije iznenadila nikoga, s obzirom da bosanska influenserka koju porede sa Paris Hilton se nikada ne libi da iznese svoje mišljenje o mnogim stvarima na društvenim mrežama.

Hana je javnosti postala poznata zbog burnog života, a proslavila se sada već davne 2008. kada je hrvatska Nova TV napravila prilog o njoj predstavljajući je kao bosansku Paris Hilton, ćerku bogatih roditelja i razuzdanu devojku koja obožava žurke.

Za Hanu Hadžiavdagić je to bila odskočna daska koja joj je donela kratku emisiju "Savetovalište za sponzoruše", nakon čega su se brojni televizijski i novinarski projekti nizali jedan za drugim.

Instagram influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković iz Bosne i Hercegovine, koju je Dejli Star sredinom 2020. godine nazvao "najglupljom influenserkom na Balkanu" zbog fotografije na kojoj je potamnela kožu u znak protesta protiv rasizma, danas je jedna od najuspešnijih influenserki u regionu.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest meseci bila u vezi sa pripadnicom lepšeg pola.

"Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara", rekla je Hana medijima svojevremeno.

Uporedo sa televizijskom karijerom ona je otkrila i čari popularnosti na društvenim mrežama.

Svoj uticaj na društvenim mrežama iskoristila kako bi osnovala svoju marketinšku firmu koja se zove "Opet najljepša", a ovaj haštag koristi i na svom Instagram profilu gde reklamira mnoge brendove, usluge salona, hotela i slično i tako zarađuje velike sume novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs