ROĐENOJ MAJCI 7 DANA NIJE REKLA DA JE DOBILA DETE: Razmažena bogatašica u životu ima sve osim SAOSEĆANJA

Paris Hilton je napokon saopštila javnosti ime njenog sina, dok je publika ostala šokirana saznanjem da rođenoj majci 7 dana nije javila da je dobila dete

Celebrities
Autor:
ROĐENOJ MAJCI 7 DANA NIJE REKLA DA JE DOBILA DETE: Razmažena bogatašica u životu ima sve osim SAOSEĆANJA
Paris Hilton, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Paris Hilton zaista zna kako da šokira javnost. Napokon je objavila puno ime svog sina, a ono glasi Feniks Baron Hilton Reum. A, razlog zašto mu je dala upravo to ime, rekla je:

"Za ovo ime sam se odlučila pre mnogo godina. Kada sam pretraživala gradove, zemlje i države na mapi, tražeći nešto što bi išlo uz Pariz i London. Feniks (grad u Americi) ima nekoliko dobrih referentnih tačaka pop kulture, ali što je još važnije, to je ptica koja se rasplamsava, a zatim se diže iz pepela da ponovo poleti. Želim da moj sin odrasta znajući da trijumf i katastrofa prolaze kroz naše živote, i da bi to trebalo da nam daje veliku nadu za budućnost."

Ali to nije ono što je šokiralo javnost, nego činjenica da njena majka nije znala da je dobila unuka punih nedelju dana:

"Nikome nismo rekli punih nedelju dana. Čak ni moja majka, ni moja sestra - niko nije znao da se dečak rodio.

Htela sam da to bude samo moja i Karterova stvar. Naše zajedničko putovanje. Zato što osećam da je čitav moj život bio javan i da nikad nisam imala šansu da imam nešto što je samo moje.

Bilo je tako teško zadržati to za sebe, jer smo hteli da čitav svet zna koliko smo uzbuđeni. Ipak nikome nismo rekli, jer ako kažemo jednoj osobi, to odmah završi na naslovnim stranam širom zemlje," objasnila je Paris objavljujući niz fotografija sa sinom na svom Instagram profilu.

Publiku je šokirala činjenica da ni rođenoj majci nije rekla da je dobila dete. "To samo potvrđuje u kakvim su odnosima njih dve," kažu obožavaoci u komentarima ispod ove vesti.

Paris Hilton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paris nikad nije krila da je imala poteškoća u komunikaciji sa roditeljima. Imala je sve, ali ne i razumevanje. Zbog nedoličnog ponašanja porodica ju je smestila u prestižnu školu u Utahu, gde nije imala dodira sa spoljnim svetom.

"Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu. Polaznicima škole su davali tablete za smirenje, bacali ih u samice kao da su u zatvoru, a privatnost nisu imali ni za vreme tuširanja, i onda ih je nadziralo osoblje. Kontinuirano su nas ponižavali i mučili," ispričala je Paris svojevremeno.

"To je trebala biti škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad sam ustala, pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio sve nas slomiti. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su nas zastrašiti, da se ne pobunimo", opisivala je.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Ipak, preživela je ovu torturu i vratila se u stvaran svet jača nego ikad. Mnogi kažu da je ona bila i ostala glavna predvodnica mladih i bahatih bogataša koji nisu znali šta će od para i ludila.

U taj svoj ludo-bogati svet uvela je i Lindzi Lohan i Britni Spirs koje se nikad nisu oporavile od toga.

Ipak, Paris je izgleda našla svoju sreću. Sada ima muža i sina, dok i dalje živi kao da nema ni jednu obavezu na svetu. Obilazeći žurke, gostujući na događajima Paris živi kao da joj je dvadeset godina.

Našla je mladog milionera, udala se za njega i ispunila sebi veliku želju - da postane majka. A kakav je Reum kao otac? Pa, priča se kako već ima ćerku iz prethodne veze, ali da ju je video samo jednom iako dete ima već 10 godina.

Dok se govorka kako ni jedno ni drugo nemaju roditeljski instinkt, Reum i Paris ponosno poziraju pored novorođenog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs