prkosi godinama

U 7. DECENIJI POZIRALA U MIKRO BIKINIJU I POKAZALA KAKO IZGLEDA PRAVA ŽENA: "Nema šminku, filtere, nije operisana..."

Šeron Stoun je je zapalila sve oko sebe kada se pojavila u bikiniju. Pokazala je svoju liniju koja prkosi njenim godinama.

Celebrities
11:21h Autor:
U 7. DECENIJI POZIRALA U MIKRO BIKINIJU I POKAZALA KAKO IZGLEDA PRAVA ŽENA: "Nema šminku, filtere, nije operisana..."
Šeron Stoun u 7. deceniji pozirala u bikiniju, Foto: Profimedia

64-ogodišnja glumica Šeron Stoun pozirala je ispred ogledala u spavaćoj sobi u oskudnom dvodelnom komadu, sa tropskim prinotom. Pokazala je svoj zategnuti stomak i obilno poprsje.

Pošto nam je ostalo još malo da uživamo u lepim danima, Ston se našalila da uvek "uspeva" da bude pripremljena kada dođe sezona bikinija.

Glumica i bivša manekenka, sa mnogo samopouzdanja odevena u kupaćem kostimu, podelila je na svom Instagram profilu.

Zrači svojom prirodnom lepotom, bez imalo šminke, Šeron je pokazala da se ne stidi i da nema problem sa svojim godinama.

Očekivano, holivudska diva ubrzo je bila preplavljena komplimentima. "Kakva žena, bez reči sam", "Daj Bože da svi izgledamo upola dobro kao ona kada ostarimo", "Može na crtu duplo mlađim ženama", "Ovo se zoVe urođena energija", "Nema šminku, nema filtere, nije operisana i izgleda ovako... To se zove prirodna lepota", "Stvarna žena od krvi i mesa, savršena sa svojim nesavršenostima", samo su neki od komentara.

Pre samo nekoliko dana, glumica je pokazala da dobro izleda kada je bila samo u donjem delu kupaćeg kostima i malo prekrila grudi peškirom, dok je uživala pored bazena u svojoj vili na Beverli Hilsu.

Šeron Stoun
foto: Profimedia/editorial images

Glumica zaista ima sve razloge da bude ponosna ne samo na svoj izgled, već i na karijeru, ali i stanje duha - oduvek su je krasili nesalomivost, karakter i vedrina bez obzira na teške situacije kroz koje je prošla.

Podsetimo, ona je 2001, u trenutku kada je imala 43 godine i bila na vrhuncu karijere, doživela težak moždani udar od kog se jedva oporavila, a priznala je da se nakon toga jedva vratila u svet šoubiznisa i da je naišla na hladan prijem u Holivudu.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

"Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno... Od drugih žena u ovom poslu do sudije koja je bila glavna za moj slučaj starateljstva nad detetom. Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za ozdravljenje. Meni je trebalo oko sedam godina da se u potpunosti oporavim", ispričala je Stoun prošle godine za "Variety".

Ova lepotica istakla je i da joj je dovoljno bilo teško jer je morala osnovne životne veštine da uči ispočetka, a da je sve dodatno pogoršalo to što okolina nije razumela njeno zdravstveno stanje i što je vrlo brzo bila jednostavno odbačena.Odjednom je preko noći postala zaboravljena, a njeno mesto na javnoj sceni pretilo je da zauvek bude izbrisano. Uz to su se , očekivano, javili finansijski problemi i nad životom legendarne glumice nadvio se crni oblak.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

"Morala sam da podignem hipoteku na hipoteku za kuću. Izgubila sam sve, ostala sam bez svog mesta u šoubiznisu. Ako niste znali, bila sam najzgodnija, najtraženija glumica, "vruća" roba. U to vreme princeza Dajana i ja bile smo neverovatno poznate i popularne - a onda je ona umrla, a ja sam doživela moždani. Odjednom, obe smo bile zaboravljene", ispričala je holivudska zvezda.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs