Potresna ispovest

Šeron Stoun (58) o kobnoj noći: Videla sam belu svetlost i stare prijatelje koji su preminuli!

Te kobne 2001. godine Stounova je doživela izliv krvi na mozak, a kako sama kaže - išla je do raja i nazad
Vip priča
13:10h Autor:
Šeron Stoun (58) o kobnoj noći: Videla sam belu svetlost i stare prijatelje koji su preminuli!
Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Šeron Stoun pre tačno 15 godina gledala je smrti u oči, a kako sama kaže "išla je do raja i nazad", piše Daily Mail.

Za naslovnu stranu magazina Closer Weekly slavna plavuša otkriva kako je ugledala belu svetlost nakon izliva krvi na mozak još 2001. godine.

"Osećala sam se kao da sam umrla, Džinovski vrtlog bele svetlosti kao da se spustio na mene - i bum! Nekako sam zakoračila u tu veličanstvenu belu svetlost", objašnjava 58-godišnja glumica.

Te kobne 2001. godine Stounova je živela u San Francisku sa svojim suprugom, novinarom Filom Bronstajnom, od koga se razvela 2003.

Kada joj se desio moždani udar, tek je nakon tri dana otišla u bolnicu. Ovaj nemili događaj naterao ju je da uspori sa poslom. Ponovo je učila da hoda, da govori, i kako kaže osećala se kao da joj je celokupan DNK promenjen.

Kada je ugledala belu svetlost, kaže da je videla neke svoje stare prijatelje koji su preminuli.

"Susrela sam se sa starim prijateljima koji su mi bili veoma, veoma dragi (a koji su preminuli). Ovo putovanje me je odvelo na mesta tamo gore. Ali sve se to odigralo velikom brzinom, za tili čas opet sam bila ovde, u svom telu", priseća se glumica i dodaje:

"To je toliko uticalo na mene, da više nikada ništa neće biti isto. Više se ne plašim smrti i moram da kažem ljudima da je to jedna prelepa stvar i da je umiranje dar".

"Osećam da me je Bog sačuvao s razlogom", zaključuje slavna glumica.

Podsetimo, Šeron Stoun ima tri sina: Roana (16), Lerda (11) i Kvina (10).

Telo Šeron Stoun: Glumica podgreva niske strasti! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs