FRANSOA PINO ARNI

ONA SVE ZGODNIJA, ON PROPAO PREKO NOĆI: Vlasnika najvećih modnih brendova i dan danas prati zao glas

Meksička glumica Salma Hajek okupila je svoju porodicu prošle srede u Santa Moniki gde je večerala u poznatom restoranu sa suprugom Fransoaom-Anrijem Pinoom i ćerkom Valentinom. Modni mogul iznenadio je javnost vojim izgledom.

Vip roditelji
Autor:
ONA SVE ZGODNIJA, ON PROPAO PREKO NOĆI: Vlasnika najvećih modnih brendova i dan danas prati zao glas
Foto: Profimedia

Glumačko-preduzetnička porodica večerala je u društvu glumca Leonarda DiKaprija, a par se uskladio u crnim kombinacijama.

Ipak, ovoga puta pažnju s zgodne supruge ukrao je preduzetnik i to zbog činjenice da se značajno fizički promenio jer je skroz posedeo. I dok njegova supruga s godinama izgleda sve zanosnije, modni mogul i vlasnik kompanije Kering koja poseduje luksuzne brendove poput Gučija, Aleksander Mekvin, Balensijaga i Sen Loren vodi borbu sa svojim izgledom.

Uz par je bila i 14-godišnja ćerka Valentina koja je izrasla u pravu lepoticu, ali roditelji su je dugo držali dalje od očiju javnosti te je pustili da raste daleko od kamera.

1 / 7 Foto: Profimedia

Salma je više puta izjavila da je želela da joj obezbedi bezbrižno detinjstvo i da joj da mogućnost da ona sama odluči da li želi da se pojavljuje na crvenom tepihu ili ne.

Fransoa, osim Valentine, s prvom je suprugom Doroti Leper ima i 24-godišnjeg sina Fransaa i 21-godišnju Matildu, dok je u aferi s manekenkom Lindom Evanđelistom dobio sina Augustina Džejmsa koji danas ima 15 godina.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Salma je, kako je više puta isticala, oduvek želela veliku porodicu, međutim, sa suprugom je dobila samo Valentinu. Ipak, ona danas ponosno ističe da su njegova deca iz prethodnih veza i njena deca.

'Oduvijek sam htela da imam puno dece, a nisam mogla. Moje telo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje dece. Dakle, imam ih četvoro. I svi su toliko različiti', rekla je jednom.

Ipak, skladan odnos Salme i Frasooa uzdrmala je tužba Linde Evanđeliste, koju je maneknka podnela 2011. godine.

Linda je modnog mogula odvukla na sud jer nije želeo da prizna sina Augustina Džejmsa čije je ime do tada krila. Navodno su nekoliko meseci bili u vezi što je on na početku odlučno demantovao. Ali kasnije je priznao da je on njegov otac, ali i da je zahtevao od manekenke da abortira. Pino i Evanđelista su se nagodili, a zanimljivo je da Salma nikad nije želela da komentariše tu situaciju.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

Ipak, društvene mreže i izjave otkrile je kako su dame u odličnim odnosima, kao i njihova deca, jer tako se to radi!

1 / 7 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs