SUKNJA U KOJOJ SU ŽENE PREKO 50 NEUPOREDIVO MLAĐE: Kad vidite kako ovaj model stoji na njoj u 57, odmah ćete ga POŽELETI

Salma Hajek u ovoj suknji izgleda neverovatno privlačno, a godine uz nju idu unazad!

Moda
17:00h Autor:
SUKNJA U KOJOJ SU ŽENE PREKO 50 NEUPOREDIVO MLAĐE: Kad vidite kako ovaj model stoji na njoj u 57, odmah ćete ga POŽELETI
Suknja koja čini mlađe žene preko 50 godina, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica Salma Hajek, koja sa godinama samo sve bolje i bolje izgleda, prava je modna inspiracija damama širom sveta. Naime, gotovo za svaku priliku odabere savršen stajling koji sve njene atribute pokrije, ali i istakne zanosne obline, te nikoga pojavom ne ostavi ravnodušnim.

A prirodna lepotica i ovoga puta je blistala u efektnoj odevnoj kombinaciji na izložbi zvezda njenog brata Samija na Beverli Hilsu, koji je dizajner po struci. Društvo joj je pravio suprug Fransoa -Anri Pino, a par je sve vreme bio dobro raspoložen.

Salma Hajek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena Frida ima 57. godina, ali njen zanosni izgled govori sasvim suprotno. Naime, ona je jednostavnu crnu majicu na bretele, sa diskretnim detaljima oko vrata, uklopila sa moćnom srebrnom suknjom koja savršeno može da stoji svakoj ženi, bez obzira na građu. Ceo stajling je upotpuno sandalama u istom tonu, kao i torbicom, dok je ravnu kosu pustila da joj slobodno pada preko ramena.

Sa druge strane, modni stučnjaci ističu da ovakav model suknje ima čaroban efekat, odnosno, da dame u zrelijim godinama učine mnogo mlađim! Isto tako, i za kombinovanje su veoma lake, jer vam uz takav komad garderobe samo treba neka jednosavna bluzica, majčica ili košulja.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoje predivne crte lica je istakla senkom tamnije nijanse, dok je na usnama imala mat ružičasti karmin. A pored glumice, francuski milijarder (61) i njeng supruh, izgledao je veoma zgodno u klasičnom crnom odelu na pruge.

Salma je bila preponosna na svog brata, a društvo joj je pravila Demi Mur, Entoni Hopkins, Sofija Vergara i druge svetske zvezde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs