I OVE JESENI SE NOSE PENCIL SUKNJE: Međutim, kombinujemo ih na drugačiji način koji autfit čini elegantnim i modernim

Na police mnogobrojnih brendova ponovo se vratila pencil suknja, pogledajte kako da je nosite na malo drugačiji način.

Moda
Autor:
I OVE JESENI SE NOSE PENCIL SUKNJE: Međutim, kombinujemo ih na drugačiji način koji autfit čini elegantnim i modernim
Kako ove jeseni da nosite pencil suknje ?, Foto: Profimedia

Ove suknje specifičnog kroja, ne mogu da se svrstaju ni među maxi, a zasigurno nisu mini. Osim što su dužinom neodređene, one takođe odudaraju i siluetom, pa tako često prate figuru tela. Svakako pencil suknje su se ponovo vratile u modu.

Takođe, ne nužno, ali ipak dovoljno često, naći ćemo ih i sa otvorenim šlicem na jednoj strani ili čak sredini suknje. Ovaj specifičan oblik čini da evociraju na pojedine retro modele suknji, često one sa sredine prošlog veka.

Kako da ih nosimo?

Iako podsećaju na pojedine modele koji su se nosili u nešto ranijim modnim epohama, pencil suknje se sada nose na nešto drugačiji način.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Adekvatnim kombinovanjem sa ostalim elementim autfita, ovaj odevni komad dobija nešto savremeniji dojam i gubi primese formalne odeće za koju se takođe često vezuje.

Drugim rečima, uspostavljanjem kontrasta između nešto rigidnije forme ove suknje postiže se efekat koji čini autfite podjednako elegantnim i modernim, edgy i retro.

Džemperi, oversajz košulje i generalno ležernije forme su zato nepogrešiv izbor. Kožne jakne, posebno one koje podsećaju na bajkerske, dobar su partner pencil suknje, a uspešno sarađuju i sa čizmama ali i patikama, prenosi Journal.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs