OVE JESENI NOSIMO NAJMEKŠE PAPUČE IKADA: Pored toga što su trenutno najtraženiji komad obuće one su i neverovatno tople

Zaboravite na patofnice, ove jeseni nosimo najmekše papuče papuče ikada.

Moda
Autor:
OVE JESENI NOSIMO NAJMEKŠE PAPUČE IKADA: Pored toga što su trenutno najtraženiji komad obuće one su i neverovatno tople
Najpopularnije jesenje papuče, Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vrlo brzo su ove papuče dobile status najpoželjnije zimske obuće i tako uzdrmale tron čuvenim patofnicama. Imale su priliku i da opravdaju svoj položaj koji su stekle pre svega zbog mekoće, toplote i udobnosti.

Zavirile su i u svet visoke mode obzirom da smo prethodnih meseci svedočili značajnom porastu potražnje za istim a čak su i pojedini high street brendovi dizajnirali svoje verzije ovog popularnog modela.

Iako su patofna čizmice bile jedan on ultimativnih kako jesenjih tako i zimskih modela, vreme je da zaboravite na ove klasične čizme jer su na scenu stupile tople papuče koje zajedno sa svojom mekanom postavom zadržavaju status najtoplije obuće.

Kada je reč o stilizovanju ovog modela papuča, varijanti je zaista mnogo. Osnovni element su kratke (sportske) čarape raznovrsnih motiva i šara, a prvo pravilo nalaže podvrnute pantalone ili pak nešto kraće komade poput bermuda, suknji i haljina.

Papučice ove jeseni dolaze u nekoliko boja tako da će svako uspeti da pronađe onu koja mu se najviše uklapa uz stil. Uveliko su dostupne i u našim radnjama pa požurite da isprobate ovu najudobniju obuću ove jeseni, prenosi Journal.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs