koja vam je lepša?

MODNI OKRŠAJ MLADA: Glumice se udale danas u različitim izdanjima - jedna neverovatno izazovna, druga BAŠ TRADICIONALNA

Glumice se venčale danas u potpuno različitim izdanjima!

Moda
14:17h Autor:
MODNI OKRŠAJ MLADA: Glumice se udale danas u različitim izdanjima - jedna neverovatno izazovna, druga BAŠ TRADICIONALNA
Modni okršaj glumica koje su se udale istog dana, Foto: Printscreen Instagram / Anja Mit / Mina Sovtić

Glumice Anja Mit i Mina Sovtić danas su obe i zvanično rekle "da" svojim partnerima, a svadbena veselja još uveliko traju. Međutim, iako ove mlade dame spaja ljubav prema istoj profesiji, izgleda da nemaju sličan modni ukus.

Naime, Mina Sovtić, inače ćerka Anice Dobre i biznismena Miodraga Miće Sovtića, u aprilu je sklopila u tajnosti građanski brak sa izabranikom Lukom Nikolićem. A sada je organizovana gala žurka kao i crkveno venčanje.

Sve je odisalo u kraljevskom duhu, a Mina se odlučila za tradicionalnu toaletu. Njena venčanica je bila potpuno zatvorena. Ono što je posebno privlačilo pažnju jeste čipka na raskošnoj haljini. A ovaj svečani, odmereni i vrlo elegantni stajlnig je upotpunila zanimljivim ukrasom na čelu. Definitivno, otkako ju je javnost zapasila, neguje poseban stil.

Sa druge strane, Minina koleginica Anja Mit se odlučila za nešto smeliji model venčanice. Duboki dekolte je mamio poglede prisutnih, dok mlada nije skdala osmeh sa lice. Ona je pustila dugu ravnu kosu da joj pada preko ramena, a ceo izgled je obogatila dugačkim velom. Mišljenja su mnogih da nikad bolje nije izgledala. Njen partner Ognjen Vesić i glumica nisu skrivali radost, te su se i ispred crkve veselili uz trubače, koje je mladoženja velikodušno častio.

1 / 7 Foto: ATA Images

Na obe ceremonije prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti, posebno onih iz sveta glume.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs