Neverovatno!

NAJLEPŠI ZATVORENIK OVIM POTEZOM OSTAVIO JE ŽENE BEZ DAHA: Pucali su na njega, robijao je, a danas uživa u bogatstvu

Najseksepilniji zatvorenik je sve iznenadio svojom poslednjom objavom na društvenim mrežama!

Vip priča
08:03h Autor:
NAJLEPŠI ZATVORENIK OVIM POTEZOM OSTAVIO JE ŽENE BEZ DAHA: Pucali su na njega, robijao je, a danas uživa u bogatstvu
Kako sada izgleda najseksepilniji zatvorenik?, Foto: Profimedia

Priča Džeremi Miksa izgleda kao scenario za film u kojem su pomešani mnogi žanrovi! Naime, "najpoželjnijem zatvorenku", kako ga je prozvala svetska javnost, život se menja iz korena u momentu kada je mislio da je za njega došao kraj. Upravo zahvaljujući fotografiji u trenutku hapšenja, koja je dospela u javnost, postao je interen zvezda, a onda su se za njega otvorila mnoga vrata.

Plavooki lepotan rođen je sa zavisnošću od heroina, jer su mu oba roditelja koristila narkotike. Osim toga, često su bili i oni osuđivani zbog raznih nedela.

- Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam s za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio Loru, prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju 36 puta, dok je njen sin spavao u susednoj sobi.- prisetio se Miks.

Otac Rej je zbog tog gnusnog čina 1984. godine otišao je u zatvor, a Miks je odrastao uz majku Kejti u jezivim uslovima. Sve to ga je navelo da krene pogrešnim putem.

- Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo - priča bivši zatvorenik.

Sa samo petnaest godina je odlučio da napusti porodični dom, a njegova kuća je postala ulica. Iste godine su u njega pucali, čak, pet puta, a Džeremi je samo pukom srećom preživeo. Zbog brojnih prekršaja ubrzo je završio u popravnom domu iz kog ga je izbavila starija sestra i zakonski ga usvojila.

Međutim, Miks je nastavio da pljačka, bio je član ulične bande, bavio se narkoticima, falsifikovao je dokumenta, bežao od policije. Ipak, hapšenje koje se odigralo 2014. zbog neovlašćenog posedovanja oružja trajno je promenilo stvari, a život mu je pretvorilo u bajku.

1 / 12 Foto: Profimedia

Fotografija iz policijske stanice postala je viralna, a moć Interneta opet se pokazala na delu pretvoriviši Džeremiju u senzaciju.

- Jedino što me spasilo je bio sudija koji mi je tad smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina - bio je iskren zgodni kriminalac.

U trenutku je postao neverovatno popularan, oko njega su počele da se otimaju najveće modne kuće. Postao je zaštitno lice brojnih luksuznih brendova, nosio revije na Nedeljama mode. Vrata šou biznisa su mu se otvorila još dok je bio u zatvoru.

Interesovanje sa njih je raslo brzinom svetlosti iz dana u dan, a poslovne ponude su se samo nizale. Od momka koji je kršio zakon na svakom koraku, pretvorio se u najtraženijeg manekena.

Afera sa Kloi

Veza bogate britanske naslednice Kloi Grin i Džeremija Miksa privukla je veliku pažnju javnosti. On je sa Kloi prevario svoju suprugu pred celim svetom, što je bio svojevrstan skandal s obzirom da je bio u braku i imao sina. Nakon što se saznalo da mu je nova devojka trudna, mediji su počeli da predviđaju njihovo venčanje.

No, ljubav sa Kloi, je bila pobedila sve prepreke, te je lepotan ostavio suprugu. Par je bio zajedno do prošle godine, dobili su i dete, no ubrzo nakon porođaja su okončali romansu, navodno zbog njenih preljuba.

Džeremi je danas najviše posvećen glumačkoj karijeri, a i dalje za njegovim zgodnim telom, plavim očima i punim usnama uzdišu žene širom sveta. Poslednja objava na njegovom Instagram profilu je napravila pravu pometnju među damama.

Naime, Miks je objavio video iz teretane u kom pozira bez majice. Do izražaja je došao svaki mišić na telu, a komentari da nikada bolje nije izgedao su se samo nizali.

Pitanje je dana kada će postati holivudska zvezda sa A lista.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs