SLAVNA GLUMICA PRIVEDENA ZBOG MENTALNIH PROBLEMA: Ranije se šetala gola ulicama, a sada je sama pozvala policiju

Poznatu dečiju zvezdu Amandu Bajns policija je navodno privela i zadržala zbog procene mentalnog zdravlja, a ovo nije prvi put.

Celebrities
Autor:
SLAVNA GLUMICA PRIVEDENA ZBOG MENTALNIH PROBLEMA: Ranije se šetala gola ulicama, a sada je sama pozvala policiju
Uhapšena glumica koja je šetala gola, Foto: Profimedia

Policijska uprava Los Anđelesa uhapsila je bivšu dečiju zvezdu Amandu Bajns i odvela je na procenu mentalnog zdravlja u subotu ujutro, navodi TMZ.

Izvor iz policije rekao je agenciji da su oni stigli na lice mesta nakon što su primili poziv o ženskoj osobi koja je bila "manična i pomahnitala". TMZ je identifikovao ženu kao Bajns, iako još uvek nema zvanične potvrde da je to zaista ona.

U policijskoj stanici, profesionalna medicinska jedinica će navodno utvrditi da li je Bajnsovoj potrebno dalje lečenje.

Očevici su za TMZ rekli da je glumica bila "smirena tokom interakcije sa policajcima" i "izgledala je potonulo dok su je odvodili".

Ovo je drugi put u poslednjih nekoliko meseci da su Bajnsovu problemi mentalnog zdravlja došli do problema. U martu je stavljena u psihijatrijski pritvor nakon što je pronađena kako luta ulicama gola.

Amanda Bajns navodno je privedena u stanicu
Amanda Bajns navodno je privedena u stanicu foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očevidac je tada za TMZ rekao da je čuvena holivudska zvezda kojoj je ranije dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ušla u taksi vozilo bez ikakve odeće i rekla vozaču da ima psihijatrijsku epizodu.

Bajns je navodno tada sama pozvala 911 i odvedena je u obližnju policijsku stanicu, gde je stručnjak za mentalno zdravlje utvrdio da je treba da bude pod nadzorom.

Glumičin bivši verenik, Pol Majkl, ekskluzivno je za Page Six rekao da za nekadašnju partnerku da se ona "skinula sa lekova, i da je još uvek bez lekova"dodajući: "Ona je divlja".

Amanda je bila tinejdž zvezda
Amanda je bila tinejdž zvezda foto: Profimedia

Iako psihijatrijsko zadržavanje obično traje 72 sata, Bajnsov boravak je navodno produžen. Više od tri nedelje nakon što je pritvorena, Bajns je puštena iz ustanove za mentalno zdravlje.

Očekivalo se da će Amanda Bajns početi ambulantno lečenje u aprilu, ali je ostala u svom domu kako bi "zadržala svoju nezavisnost".

Dok se činilo da se Amanda vratila svojoj redovnoj rutini - uključujući i manikir (čime se bavi od kako je odustala od Holivuda) - izvori bliski glumici su ranije rekli za TMZ da živi sama u svom stanu i da nije imala veliki sistem podrške u svom životu.

amanda je često viđena kako luta ulicama
amanda je često viđena kako luta ulicama foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Insajder je, međutim, dodao da je bivša dečija zvezda bila u dobrim odnosima sa svojom porodicom, uglavnom u komunikaciji sa braćom i sestrama i roditeljima, koje viđa "s vremena na vreme".

Izvori su takođe tvrdili u to vreme da se Bajns dobro ponašala na ambulantnim tretmanima, i tokom poseta terapeutima i da je ranije uzimala lekove na vreme, iako je za to doduše uglavnom bio zadužen upravo njen bivši verenik.

Amandi je dijagnostikovan bipolarni poremećaj
Amandi je dijagnostikovan bipolarni poremećaj foto: Profimedia

Bajns koja se takođe borila sa zloupotrebom supstanci, oslobođena je osmogodišnjeg nadzora u martu 2022.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs