BIZARNO

DROGA JOJ UNIŠTILA KARIJERU, TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI ČIP: Bizarni detalji iz života slavne glumice! (FOTO)

Bila je uzor mnogim devojkama, imala je novac i slavu, a onda je zbog droge i alkohola skrenula sa puta. Danas nije ni nalik onoj simptičnoj glumici

Vip priča
15:06h Autor:
DROGA JOJ UNIŠTILA KARIJERU, TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI ČIP: Bizarni detalji iz života slavne glumice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Amanda Bajns na svetskoj sceni je od malih nogu, a poslednjih godina uglavnom šokira javnost svojim nastupima. Godinama je mučila muku sa raznim opijatima, a nekoliko puta bila je u klinici za odvikavanje. Na jednom od poslednjih lečenja upoznala je i sada već bivšeg verenika Pola Majklsa koji joj je pomogao da ostane na pravom putu, ali par se razišao.

Amandini problemi počeli su 2012. godine kada su je uhvatili u vožnji pod uticajem opijata, a godinu dana kasnije uhvaćena je u konzumiranju marihuane u lobiju zgrade u Njujorku u kojoj je živela, a stakleni bong bacila je na policajce s 36. sprata. Iste je godine izazvala požar na prilazu kuće ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen psihijatrijski nadzor od 72 sata.

MAJKA URADILA SVE DA JOJ UPROPASTI ŽIVOT: Kako se Bruk Šild izvukla iz najgore životne faze i SAMA sebi stvorila sreću!

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Pre nekoliko je godina svog oca optužila za seksualno zlostavljanje, ali tužbu je brzo povukla. Kako je objasnila "mikročip u njenoj glavi naterao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipuju". Planirala je i veliki povratak u Holivud, ali shvatila da je najbolje da se vrati lečenju. Upravo povratak pred kamere predstavljao je veliku opasnost za njeno mentalno zdravlje jer je bila pod velikim stresom dok je odlazila na audicije.

ZVALI SU JE SRPSKA SOFIJA LOREN: Pred samu smrt, doživela je veliku tragediju! Evo kako je živela Jelena Žigon!

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Paparaci su mnogo puta fotografisali Amandu kako sedi sama, neretko na ulici, i pije kafu.

Priznala je da joj je medijska pažnja izazivala stres, i da više nije znala kako da se nosi sa situacijama, pa je posegla za narkoticima i alkoholom. Godinama je pokušavala da se izvuče iz ralja zavisnosti, a to joj je navodno uspelo početkom prošle godine.

Zanimala ju je oduvek i moda, a nedavno je dobila i diplomu modnog dizajna. Kako kaže, sama je uništila sve što je izgradila, pa joj treba vremena da se pomiri sa svetom, ali i sama sa sobom. Nije isključila da će se vratiti u glumi, ali trenutno je još uvek posvećena svom zdravlju i ne želi da brza sa odlukama kako ponovno ne bi otišla na pogrešan put.

O Amandi danas brine njena majka, a kako navode starni mediji, glumica živi od džešarca koji joj majka daje iako je zaradila milione glumeći u uspešnim filmskim ostvarenjima.

DROGIRALA SE, TUKLA ZAPOSLENE, ULETALA U LJUBAVNE VEZE, OBOŽAVALA NOVAC: Zašto je Naomi Kembel(51) odlučila da se smiri?

Amanda Bajns
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs