Životna priča

MAJKA URADILA SVE DA JOJ UPROPASTI ŽIVOT: Kako se Bruk Šild izvukla iz najgore životne faze i SAMA sebi stvorila sreću!

Ko se seća Bruk Šilds iz filma "Plava laguna"? Složićete se da nije bilo lepše devojke od nje. I dok smo joj svi zavideli, ona je proživljavala pakao

Vip priča
09:08h Autor:
Foto: Profimedia

Bruk Šilds je juče napunila 56 godina i sada izgleda kao prosečna pedesetogodišnja žena, ali u duši ona je pre svega srećna.

Donosimo vam njenu priču da biste shvatili da "nije zlato sve što sija", te da ne postoji savršen život. Životna priča Bruk Šilds nas uči tome da ako želimo da budemo srećni, moramo se sami pobrinuti za to, pa makar išli protiv svih i uprkos svemu.

Bruk Šilds je najpoznatija po ulozi u filmu "Plava laguna", a mnogi se sećaju 13-godišnje Bruk iz kontroverznog filma "Pretty Baby". Tamo je glumila dečju prostitutku, a zbog te uloge usledili su samo problemi.

Zbog golišavih scena u spomenutom filmu pale su optužbe za dečju pornografiju. Javnost je osudila njenu majku, takođe bivšu glumicu Teri Šilds. Niko nije mogao da veruje da je, kao glumica i producent, dopustila svojoj maloletnoj kćerki da se uvuče u tako nešto, a znala je o čemu se radi. Ali, Teri se nije obazirala na komentare. Šuškalo se da je htela i prodati zavodničke fotografije Bruk iz filma.

Tri godine pre toga, javnost je ostala zaprepaštena kada je tad 10-godišnja Bruk pozirala gola profesionalnom fotografu. Dok su mnoge dečje zvezde u to doba pozirale u bundicama, šetale dečjim revijama, bile u sladunjavim reklamama, ona je krenula u potpuno drugom pravcu. Ta njena gola fotografija nazvana je "Duhovna Amerika" pa je Bruk bila na njoj našminkana.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Trebala je biti izložena u galeriji Tate Modern u Londonu, no nakon upozorenja policije je uklonjena. Ipak, fotografije su objavljene u časopisu "Sugar And Spice", jednoj od publikacija Plejboja. Bruk je svojevremeno ispričala da ima traume zbog toga što je radila kao devojčica, iako tada nije bila svesna koliko je to opasno.

Budući da je Bruk vrlo mlada ušla u holivudski svet glume i modelinga, do svoje 16 godine postala je jedna od najprepoznatljivijih lica. Za to su zaslužne većinom provokativne i kontroverzne glumačke uloge. Iako je majka odobrila njeno golo poziranje i kontroverznu ulogu u "Pretty Baby", Bruk je rekla da je Teri uvek brinula o njoj.

"Kad god bi me neko pogledao, ona bi mu govorila: "Odseć ću ti mu** i naterati te da ih pojedeš"", ispričala je svojevremeno Bruk.

Ali njih dve nisu uvek imale haromoničan odnos. Često su imale problema jer se Teri borila sa zavisnošću od alkoholu... Teri je preminula 2012. godine.

Od "Plave lagune", filma iz 1980., Bruk nije imala ni jednu zapaženiju ulogu od te. Ipak, pojavila se u brojnim serijama i filmovima, a posebno po čemu je pamte gledaoci je njena lepota. Iako ima 56 godina, Bruk i dalje mami poglede izgledom i važi za jednu od najlepših žena u glumačkoj industriji.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Bruk se udavala dva puta. Dve godine je provela u braku s teniserom Andrejem Agasijem, a 2001. udala se za Krisa Henčija sa kojim ima dve kćerke.

Ovih dana je par fotografisan na ulici kako se grli i ljubi. Izgleda da je Bruk napokon našla svoju lagunu mira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...