GLUMICA POKAZALA STRAST PREMA MUŽU

KAD PROĐE MLADOST I LEPOTA, PRAVA LJUBAV OSTAJE: Da se pre ovog braka nisam razvela, ne bih znala da cenim NJEGA!

Tih osamdesetih godina prošlog veka, nije bilo lepše glumice od Bruk Šilds. Ona danas ima 55 godina, mladost je prošla, ali ljubav i sreća u stopu je prate

Vip priča
08:42h Autor:
KAD PROĐE MLADOST I LEPOTA, PRAVA LJUBAV OSTAJE: Da se pre ovog braka nisam razvela, ne bih znala da cenim NJEGA!
Foto: Profimedia

Bruk Šilds zbližila se sa svojim sadašnjim mužem Krisom Henčijem nakon što joj se raspao brak s proslavljenim teniserom Andrejem Agasijem.

Bruk Šilds (55), koja se proslavila još 80-ih kao tinejdžerka u filmu "Plava laguna", ljubav je pronašla nakon razvoda od proslavljenog sportiste.

Glumica je snimljena tokom strastvenog poljupca sa svojim mužem, scenaristom Krisom Henčijem (57) na ulici u Njujorku. Par je pokazao da im ne nedostaje bliskosti niti ljubavi nakon 20 godina braka, no za to je, kako je Bruk objasnila, bio potreban razvod koju je ranije proživela.

Bruk Šilds
foto: Profimedia

Naime, glumica je 1993. upoznala tenisku zvezdu Andreja Agasija (51) koji je u svojoj impresivnog karijeri osvojio sve što se može osvojiti. Nakon četiri godine veze su se venčali, a svojevremeno je Bruk rekla da želi da ima decu s njim i da će on jednog dana biti divan otac.

Ali ubrzo su se u njihovom odnosu pojavili problemi jer Agasi nije mogao podneti da je Šilds slavnija od njega. Razveli su se 1999. nakon dve godine braka.

Već 2001. je Bruk ponovno izgovorila sudbonosno da scenaristi Krisu, a svojevremeno je rekla da ne bi tako bila srećna sa svojim mužem da nije iskusila razvod.

"Mislim da sada ne bih bila s Krisom da nisam bila u vezi s Andrejom", rekla je glumica. Naime, oni su postali bliski prijatelji nakon što se Bruk razvela i uskoro se njihov odnos pretvorio u nešto više, u ljubav.

Par je imao i posebno, tajno venčanje na ostrvu Katalina i zanimljivo je da ni gosti koje su pozvali nisu znali da će svedočiti njihovom ulasku u bračnu luku. Shvatili su o kakvom događaju se radi tek kad su videli Bruk u venčanici.

"Srećna sam jer imam neverovatnog muža. Kad god nam život malo poludi, on ima tu sposobnost da nas smiri i usmeri, da istakne šta je važno", pohvalila je jednom glumica svog supruga s kojim ima ćerke Rovan (18) i Grier (15).

Par ove godine slavi 20. godišnjicu braka, a Bruk je objasnila tajnu njihove dugovečnosti. Rekla je da ona poštuje muževu privatnost kao i on njenu te dodala da je njihov odnos jak i srećan jer svako sebi uzme prostora kada im je potrebno.

"Malo prostora je dobra stvar...kao i odvojeni umivaonici u kupatilu", priznala je Šilds.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs