srećniji nego ikad

OSTAVIO ŽENU, NAŠAO 25 GODINA MLAĐU DEVOJKU, PA SE DOVEO U RED: Dejvid Geta (53) na plaži pokazuje zategnute trbušnjake!

Dugo se pričalo da je zbog nje ostavio suprugu i dvoje dece

Celebrities
19:23h Autor:
OSTAVIO ŽENU, NAŠAO 25 GODINA MLAĐU DEVOJKU, PA SE DOVEO U RED: Dejvid Geta (53) na plaži pokazuje zategnute trbušnjake!
Foto: Profimedia

Dejvid Geta i njegova devojka Džesika Ledon fotografisani su na plaži u Majamiju dok su razmenjivali strasne poljupce.

Slavni DJ Dejvid Geta (53) i njegova devojka Džesika Ledon (28) slobodno vreme najčešće provode na plaži, gde oboje mame poglede svojim telima bez mana.

1 / 3 Foto: Profimedia

Atraktivna Džesika plenila je pažnju i svojim sićušnim žutim bikinijem s tangicama koji je istakao sve njene adute, no nemoguće je bilo ne primetiti i Dejvidov isklesani torzo.

Muzičar se, otkako je u ljubavi sa mladom lepoticom, doveo u formu života, i ranije ove godine fotografije njegovih trbušnjaka obišle su svet.

Da podsetimo, njih dvoje u vezi su od 2015. godine, a godinu dana ranije muzičar se razveo od supruge Keti nakon 22 godine braka tokom kojeg su dobili dvoje dece, 17-godišnjeg Tima Elvisa Erika i 13-godišnju Endži.

Dugo se šuškalo kako je uzrok razvoda bila upravo 25 godina mlađa Džesika, no niti jedna strana nikada nije javno progovorila o takvim pričama. Također, ni Geta ni njegova bivša supruga nikada nisu otkrili razloge razvoda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs