ŠOK!

Bruk Šilds otkrila tajnu čuvanu 30 godina: Liam Nison me je zaprosio, pa nestao! (FOTO)

Bruk Šildso slavnom bivšem: Liam Nison me zaprosio i onda samo nestao!

Vip priča
Autor:
Bruk Šilds otkrila tajnu čuvanu 30 godina: Liam Nison me je zaprosio, pa nestao! (FOTO)
Bruk Šilds i Liam Nison, Foto: StiL.kurir.rs

Samo pravi obožavatelji ovih poznatih ličnosti znaju da su Bruk Šilds i Liam Nison bili ljubavni par početkom devedesetih godina. Zlatna američka devojka, koja se proslavila reklamom za farmerice brenda Kelvin Klajn i mladi irski glumac upoznali su se na jednoj od zabava na kojoj su se družili bogati i slavni pa, nakon trenutne iskre, upustili u ljubavnu vezu.

Počeli su da se zabavljaju krajem 1991. godine, a u svojim ga je memoarima pod nazivom "There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me", opisala kao 'irskog glumca, 13 godina starijeg pijanca.

Najlepša ljubavna priča koju ćete čuti: Ovako je Met Dejmon zavoleo Lusijanu! (FOTO)

foto: StiL.kurir.rs

"Osvojio me umetničkim nastupom, poezijom i lošim izborom za jeftin pinot grigio", napisala je Bruk2014. prisećajući se veze s Nisonom.

Par je bio nerazdvojan, a Bruk je priznala da je bila presrećna što izlazi s pravom filmskom zvezdom. Ipak, nakon prividnog vrhunca veze, za mladu je Bruk usledio je veliki šok.

Bruk tvrdi da ju je irski glumac zaprosio, a onda nestao bez traga i glasa

nakon Božića, koji su proveli zajedno, novi verenik Bruk Šilds obelodanio je svojoj dragoj da hitno mora da ode u Los Anđeles jer mu se poplavio stan.

"Rekla sam mu da me nazove kad stigne, na što je odgovorio: 'Ma tad će biti kasno, draga' i više se nije javio", prisetila se slavna lepotica.

Ljubavna priča Brusa Springstina: Oženio ljubavnicu, brak preživeo i preljubu!

foto: StiL.kurir.rs

"Jedan trenutak je bio tamo, a drugog ga više nije bilo. Bila sam u šoku", izjavila je Bruk.

Uprkos dramatičnoj izjavi, Bruk je kasnije priznala da se nakon nekog vremena Liam vratio i ponovo je zaprosio, ali ona je odbila jer je znala šta od njega može da očekuje. Takođe je izjavila da je glumac, koji se devedesetih zabavljao i sa Helen Miren, Džulijom Roberts,Barbrom Strejsand i Šined O Konor, bio 'željan ženske pažnje'.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs