ŽIVOTNA PRIČA

KORAK JE DELIO OD SMRTI: Bila je najlepša glumica 90-ih, stekla veliku slavu, a onda joj se život pretvorio u pakao!FOTO

Život je nije mazio

Celebrities
20:56h Autor:
KORAK JE DELIO OD SMRTI: Bila je najlepša glumica 90-ih, stekla veliku slavu, a onda joj se život pretvorio u pakao!FOTO
Foto: Profimedia

Lesli Aš proslavila se sitkomom "Nepristoji ljudi", a zbog atraktivnog izgleda nije bilo muškarca koji je mogao da joj odoli.

Upravo zahvaljujući ovoj seriji našla se na samom vrhuncu karijere, zarađivala je neverovatne količine novca, a onda je njena karijera naglo krenula nizlaznom putanjim. Nakon velikoh uspeha, krenuli su da se nižu samo pehovi.

Karijeru je gradila isključivo na talentu, nije imala skandale i vodila je miran porodični život sa svojim suprugom, bivšim fudbalerom Lijem Čapmanom (61). Venčali su se davne 1988. godine, a i danas su u srećnom braku i imaju dva sina Džozefa (31) i Maksa (28).

U jednom trenutku, Lesli je poželela da se podmladi i uveća usne, ali ta zamisao nije prošla kako je trebalo.

"Htela sam da izgledam kao Elizaber Harli ili Meg Rajan. Ne znam šta mi se dogodilo, nekad sam se smejala tim napumpanim ženama", ispričala je Aš jednom prilikom za The Sun.

Ona je otputovala u Venecuelnu na povećanje usana kod doktora koji je radio na crno i završila sa deformacijom. Naime, ubrizgan joj je tečni silikon umesto kolagena koji joj je pomerio mišiće u ustima, a kasnije lekari nisu mogli da poprave štetu.

Jedino što mogu reći ljudima je: 'Dobro istražite sve pre nego što se odlučute na neku korekciju", rekla je ona.

Ipak, tu nije kraj njenim problemima. Godine 2004. je doživela nezgodu u krevetu sa svojim mužem i zadobila prelome rebara.

Završila je u bolnici, a tamo se nastavio nezin nesrećni niz. Naime, Lesli se zarazila bakterijom zlatni stafilokok i bila je na korak od smrti pa je zbog svih komplikacija provela pet godina u krevetu tokom oporavka.

Lekari su joj rekli da je zakasnila samo jedan dan, siguro bi bila mrtva.

Rekli su mi da nikad više neću hodati. To je bila noćna mora. 25 posto moje moždine je tada oštećeno. Ipak, uprkos svim prognozama, hodam. Sa štapom uglavnom, ali hodam", rekla je Aš koja se trudi da sve gleda sa pozitivnije strane.

"U proteklih 15 godina više sam bila u bolnicama nego van njih. Dugo sam bila na antidepresivima i da nije bilo mog muža Lija ne bih mogla da se izborim sa svim nesrećama koje su me zadesile".

Lesli Aš
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs