NEVEROVATNA SUDBINA

ISTE GODINE DOBIO DVOJE DECE SA DVE RAZLIČITE ŽENE, PA GA ZADESILA JEZIVA TRAGEDIJA: Potresna priča slavnog muzičara!

Nakon tog dana u životu slavnog muzičar više ništa nije bilo isto...

Vip priča
Autor:
ISTE GODINE DOBIO DVOJE DECE SA DVE RAZLIČITE ŽENE, PA GA ZADESILA JEZIVA TRAGEDIJA: Potresna priča slavnog muzičara!
Foto: Profimedia

Nik Kejv iza sebe ima zavidnu karijeru, a medije je često više od njegove karijere intrigirao privatni život koji je i više nego turbulentan. Živeo je burno, provodio se noćima, opijao, imao problema sa drogom, a jedna tragedija zauvek mu je obeležila život.

Australijski muzičar je rođen u ruralnoj Viktoriji u Australiji, a u Melburnu je studirao umetnost pre nego što je postao član benda The Birthday Party. Upravo taj bend je bio jedan od najpopularnijih post-pank sastava krajem 70-ih godina i bio je sjajna odskočna daska u Nikovoj karijeri.

Bend se 80-ih godina preselio u London, ali zbog tamošnjeg načina života koji su vodili promenili su svoj žanr. Pratio ih je i nadimak "najnasilnijeg live benda na svetu". Već u to je vreme Kejv je postao poznat po svom upečatljivom izgledu, a duža crna kosa i bledo lice do danas su mu ostali zaštitni znak.

LEGENDARNI I NEPONOVLJIVI PAVLE VUISIĆ: Mrzeo glumce, družio se sa alasima, njegov testament će vas ostaviti BEZ TEKSTA!

Nik Kejv
foto: Profimedia

Dve godine pošto su stigli u London, bend je se odlučio da se preseli u Berlin, a nakon toga se bend i raspao. Kejv je godinu nakon toga oformio bend Nik Kejv & The Bad Seeds koji i dan danas postoji.

90-ih godina Kejv se često selio između Sao Paula i Engleske, a u to je vreme inspiraciju za svoje pesme pronalazio u Bibliji, tačnije Novom zavetu. Njegovi nastupi postali su mirniji, a u to je vreme svoje obožavatelje osvajao je baladama.

Burne ljubavne veze

Vodio je i zanimljiv privatni život. U vezi sa Anitom Lejn bio je od kraja 70-ih do početka 80-ih godina, a zajedno su i snimili i nekoliko pesama. Najprepoznatljivije obrade koje su snimili zajedno su svakako "Death Is Not The End" Boba Dylana i "Je t'aime... moi non plus" Džejn Birkin.

Rastali su nakon što se Kejv preselio u Sao Paulo, a upravo tamo je upoznao svoju prvu suprugu, brazilsku novinarku Vivijan Karneiro. Svog prvog sina Luka par je dobio 1991. godine, a zajedno su bili šet godina pre nego što su predali papire za razvod.

Svog drugog sina Džetra Nik je dobio s Bo Lazenbi takođr 1991. godine. Džetro je odrastao sa svojom majkom u Melburnu, a oca je upoznao tek kada je imao sedam godina.

GONILI JE I HAPSILI-SAMO BOMBA JE MOGLA DA JE ZAUSTAVI: Prva žena na čelu muslimanske države doživela je jezivu sudbinu!

Nik Kejv
foto: Profimedia

Sredinom 90-ih godina slavni muzičar je bio u vezi sa koleginicom PJ Harvei, ali njihova veza nije bila dugog veka. Britansku manekenku Suzi Bik upoznao je 1997. godine, a upravo ona pozirala je i za naslovnicu njegova albuma "Push the Sky Away". Odustala je od svoje karijere kada su se venčali 1999. godine. Dvoje dece, blizance Arthra i Erla, dobili su godinu kasnije.

Tragedija koja je promenila sve

Velika tragedija pogodila je njihovu porodicu kada je Artur imao 15 godina. Dečak je 2015. godine pao sa litice u selu Ovingden kraj Brajtona i na mestu ostao mrtav.

Emocije kroz koje je prolazio nakon gubitka sina Nik je pokazao u dokumentarnom filmu "One More Time with Feeling", a sinu je posvetio i dva albuma, "Skeleton Tree" i "Ghosteen".

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Bivši muž je prevario s najboljom prijateljicom, a onda se pevačica udala za njenog supruga!

Nik Kejv
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs