PARA NA PARU IDE...

NAJMLAĐI MILIJARDER NA SVETU, NASLEDNIK KRALJA URANIJUMA I BUDUĆI ZET ŠEFA PINKA: Ovo je verenik Kristine Mitrović!FOTO

Starija ćerka bračnog para Mitrović - Kristina, verena je za nadrealno bogatog dečka

Celebrities
Autor:
NAJMLAĐI MILIJARDER NA SVETU, NASLEDNIK KRALJA URANIJUMA I BUDUĆI ZET ŠEFA PINKA: Ovo je verenik Kristine Mitrović!FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/Milica Mitrović

Zet Željka Mitrovića je izuzetno bogat i moćan, pa će se, verujemo, odlično uklopiti u porodicu medijskog magnata.

Zet Željka i Milice Mitrović, verenik njihove starije naslednice Kristine, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih milijardera na svetu.

Biznismen, koji je prošle godine zaprosio Kristinu, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum, piše "Kurir".

Budući zet Željka Mitrovića, inače, ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju. Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici. Svako jutro kada se probudi dočeka je prepuna soba svežeg cveća, a ona na svom profilu na Instagramu često pokazuje koliko je Ilija voli i čime je sve obasipa.

Zet Željka Mitrovića i budućeg tasta veoma ceni i voli. Gde god da borave u svetu, Ilija i Kritina dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne porodične datume.

- Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže - kaže za"Kurir" izvor blizak porodici Mitrović

Kristina i Ilija su u nedelju veče stigli u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana. To je trenutno njihova destinacija, a inače obilaze ceo svet. Još uvek nije poznato kad će se venčati, ali nema sumnje da će to biti gala svadba na svetskom nivou.

Ilija vodi život na visokoj nozi, a često se može videti u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti. Takođe voli skupocenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu videti najprestižnije marke. Za jedan tompus ume da izdvoji i više od 1.000 evra. Gde god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

I mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića Andrea je takođe zaljubljena i srećna, a njen dečko je student Medicinskog fakulteta u Beogradu, inako bi se na prvu loptu reklo da je Amerikanac, po imenu koje ima na Instagramu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs