Teški životni momenti

KAD JE ČUO DA MU SE ĆERKA DROGIRA, MIŠO KOVAČ JE UČINIO SVE DA JE SPASE: Nije hteo da izgubi još jedno dete! (FOTO)

Zbog smrti sina Edija, Mišo je i sam upao u depresiju i pokušao da sebi oduzme život

Vip priča
14:49h Autor:
KAD JE ČUO DA MU SE ĆERKA DROGIRA, MIŠO KOVAČ JE UČINIO SVE DA JE SPASE: Nije hteo da izgubi još jedno dete! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ Crorec

Ivana Kovač, kćerka poznatog pevača Miše Kovača i nekadašnja članica “Magazina”, iza sebe ima tešku životku priču, puno boli, ali i iskustvo sa narkoticima. Srećom, Ivana se izvukla iz svega i danas se bavi muzikom i uživa sa partnerom sa kojim ima kćerkicu. Daleko je od skandala i burnog života, a po komentarima mnogih, prava je lepotica.

Ivana je počela da konzumira drogu, kako se pričalo, krajem 90-ih. Upravo neposredno nakon što je njen otac navodno pokušao da se ubije. Depresivan zbog gubitka sina, Mišo se godinama borio, a želeo je sebi da presudi 1999. pucavši u grudi. Ipak su ga brzo našli i spasili. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i brata Edija, koji je poginuo.

Utehu u najvećem poroku današnjice našla je tada, a prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je učinio sve kako bi se ona izvukla.

Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od ovisnosti.

Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan”, rekla je svojevremeno Ivana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs