SKANDALI JE PRATE U STOPU

UDALA SE ZA PRIJATELJA SVOG OCA, ROĐENU MAJKU POSLALA U ZATVOR, LEPOTOM OPČINILA SVET: Buran život fatalne plavuše!

Njen život godinama intrigira javnost, a jedno je sigurno, daleko je od svakidašnjeg

Vip priča
18:32h Autor:
UDALA SE ZA PRIJATELJA SVOG OCA, ROĐENU MAJKU POSLALA U ZATVOR, LEPOTOM OPČINILA SVET: Buran život fatalne plavuše!
Foto: Profimedia

Manekenkina imovina se procenjuje na 25 miliona dolara, a izgleda da je Bar htela da uštedi ne plaćajući porez Izraelu tvrdeći da je većinu vremena u inostranstvu, a ne u rodnoj zemlji. Sud joj je naredio da plati osam miliona dolara duga iz 2009. i 2010. godine. Njeni advokati su ju branili tvrdeći da je skoro sve vreme bila u Americi i da je živela s tadašnjim dečkom Leonardom Di Kaprijem, ali dokazano je da je provela više od 150 dana godišnje u Izraelu. Uz to, Bar je američkim poreskim službama rekla da živi u rodnoj državi i tamo plaća porez. Ipak, na kraju je njena laž otkrivena.

Inače, izraelski građani koji žive u inostranstvu nisu obavezni da prijave svoje prihode izvan zemlje. No izraelske vlasti optužile su manekenku i njenu majku da su prijavile fiktivno boravište u inostranstvu kako bi platile manji porez u zemlji.

Manekenka je platila kaznu, a umeto nje, u zatvor je otišla njena majka. Ona je osuđena na 16 meseci zatvora, na 2,5 milona šekela novčane kazne i plaćanje zaostalih poreza. Iz zatvora je puštena u maju ove godine, posle 12 meseci odslužene kazne.

JOVANA JEREMIĆ: Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara! Evo zbog čega!

Bar Rafaeli
foto: Profimedia

Bivši Viktorijin anđeo je od 2015. godine u braku s preduzetnikom Adijem Ezrom (46), koji je poreklom iz Izraela, kao i ona. Supružnici imaju ćerke Liv (4) i Elu (3) i sina Davida (1). Mnogima je poznata i po tome što je četiri godine bila u vezi sa Leonardom Dikapriom.

Bar Refaeli izazvala je kontroverzna mišljenja kada je izbegla da odsluži dve godine obaveznog vojnog roka tako što se udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela. Udate žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu.

KAŽU DA JE ONA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: Ova stjuardesa je izgledom opčinila sve! (FOTO)

Manekenstvom se bavi skoro ceo svoj život, jer se već kao beba pojavila u nekoliko televizijskih reklama. Sa osam meseci iskusila je posao modela kada se pojavila u izraelskim reklamama.

Sa 12 godina je prestala da se bavi manekenstvom, jer je nosila protezu za zube. Nekoliko godina kasnije je nastavila sa poslom modela, a 2000. godine je pobedila na modnom takmičenju "Model godine" u Izraelu i tako se njena manekenska karijera vinula u visine.

MALO KO ZNA DA OLJA BEĆKOVIĆ IMA SESTRU BLIZNAKINJU: Evo kako izgleda druga ćerka Matije Bećkovića! (FOTO)

Pojavila se u međunarodnim izdanjima magazina "Vog", "GQ,", "Maksim" i "Eskvajer". Sarađivala je s poznatim brendovima među kojima su "Šanel", "Ralf Loren", "Viktorija sikret" i "Ribok". Bar je 2007. godine postala drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa "Sports ilustrejted".

Bar Refaeli je uspešna i kao voditeljka, od 2013. godine vodi šou "X faktor Izrael", a 2019. godine bila je voditeljka Evrovizije koja se održala u Tel Avivu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs