Neverovatno

3 DANA NAKON RAZVODA, UDAJE SE U LAS VEGASU, A NAKON 9 DANA SE OPET RAZVODI: Život pevačice Šer je kao scenario za film!

Šer je pevala, glumila, pozirala, rasprodala milione ulaznica za koncerte širom sveta, a proslavila se zahvaljujući pesmama snimljenim sa suprugom i muzičarem Sonijem Bonom

Vip priča
08:05h Autor:
3 DANA NAKON RAZVODA, UDAJE SE U LAS VEGASU, A NAKON 9 DANA SE OPET RAZVODI: Život pevačice Šer je kao scenario za film!
Foto: Profimedia

Legendarnu Šer mnogi nazivaju "Boginjom popa", a ova diva iza sebe ima više nego zanimljivu karijeru.

Šerlin Sarkisian, poznatija pod umetničkim imenom Šer, proslavila se još 1965. s pesmom "I Got You Babe" koju je otpevala s tadašnjim mužem Sonijem Bonom. Par se upoznao 1962. godine u jednom kafiću u Los Anđelesu, a u to je vreme Šer pobegla iz škole i sa samo 16 godina odlučila da gradi karijeru. Soni je u to vreme imao 28 godina i bio je asistent Filu Spektru te joj je obećao da će ih upoznati.

Šer
foto: Profimedia

Par se ubrzo zaljubio pa su počeli da grade sopstvenu karijeru. Kako je rasla njihova slava, rasla je je i promena Sonijevog raspoloženja prema porodici i životu uopšte. Tada je započela faza njegovog varanja, a s drugim ženama je bio nekoliko puta. Upravo to je ostavilo velik trag na njihovoj ljubavnoj, ali i poslovnoj vezi. Venčali su se i kasnije su dobili ćerku, ali ljubav nije bila dugog veka. Papire za razvod, Šer je predala 1974. godine, a ono što je usledilo postalo je prava sapunica. Šer se tri dana nakon razvoda udala za Grega Almana u Las Vegasu, a brak je trajao devet dana pre nego što je predala papire za razvod. Par se nakon toga pomirio i bili su zajedno sve do 1979. godine, a imaju i sina.

Šer
foto: Profimedia

Šer je poznata i po vezama s mlađim muškarcima. Bila je sa 16 godina mlađim glumcem Tomom Kruzom. Takođe je bila u vezi i sa s Valom Kilmerom (60) od kojeg je starija oko 14 godina. Bila je u vezi i s glumcem Erikom Stoltzom (58), gitaristom Ričijem Samborom (60) te 18 godina mlađim pekarom Robom Kamilotijem.

Muzičku divu neretko su prozivali zbog plastičnih operacija. Otvoreno je priznala da je išla na fejslifting za razliku od mnogih svojih koleginica.

"Da, imala sam fejslifting. A ko nije?", upitala je Šer. Rekla je mnogo puta da je glupo rugati se ljudima koji idu na plastične operacije.

"To me usrećuje. I znate, ako želim staviti svoje grudi na leđa, to je moje telo i moj izbor", odbrusila je pevačica.

Šer
foto: Profimedia

Stručnjaci za plastičnu hirurgiju su potvrdili da je sređivala vrat, podizala očne kapke i da redovno ide na botoks.

Pevačica je 1998. doživela ponovni muzički uspon hitom "Believe", a nekoliko godina kasnije je otišla na turneju "Living Proof: The Farewell Tour" koja joj je donela dobit od 250 miliona dolara. Time je ušla na listu najunosnijih turneja svih vremena. Pevačica je među muzičarima koji su prodali najviše primeraka svojih albuma, a osvojila je i brojne nagrade Emija, Gremija i Zlatnog globusa.

Šer
foto: Profimedia

Šer koja podržava LGBT zajednicu, svojevremeno je progovorila o promeni pola svoje ćerke. Nakon operacije se predstavlja pod imenom Čez Bono. On se odlučio na taj korak 2009.

"Podržavam ga i godinama smo pričali o tome. No priznajem da je bilo teško u početku. Čudno je to nekako za jednu majku. Imala sam jedno dete i onda sam čekala da dobijem drugo", ispričala je.

1 / 15 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs