PROČITAJTE

Krisi Tajgen šokirala javnost: Nisam imala depresiju posle porođaja, jer sam pojela svoju posteljicu! (FOTO)

Američka manekenka Krisi Tigen otkrila je neobičan metod za borbu sa postoporođajnom depresijom za koji tvrdi da je hit u Los Anđelesu.

Trudnoća
12:37h Autor:
Krisi Tajgen šokirala javnost: Nisam imala depresiju posle porođaja, jer sam pojela svoju posteljicu! (FOTO)
Krisi Tajgen i Džon Ledžend, Foto: Profimedia

Tridesetdvogodišnja mankenka Krisi Tajgen u nedavnom intervju kazala je da je jela svoju placentu posle drugog porođaja, kada je rodila sina Majlsa Teodora. "Verujem da je to razlog zašto sam se osećala veoma srećnom većinu vremena", istakla je supruga Džona Ledženda. Kada je voditeljka Rita Braver izrazila sumnju oko ove neobične prakse, majka dvojke dece odgovorila je sa osmehom. "Zaista? To nije normalna stvar? Živim u Los Anđelesu, i to je ovde sasvim normalno. Ovde je griluju, pa možeš probati kasnije malo moje posteljice", našalila se lepa manekenka.

Krisi je potom objasnila da konzumiranje placente nakon porođaje ima izuzetne učinke za zdravlje žene. "Zvuči smešno, ali ljudi veruju da ukoliko pojedete posteljicu dobijate sve hranljive sastojke koje ste izgubili dok ste bili trudni, te tako možete zadržati energiju" Inače, ovo nije prvi gaf manekenke jer ona obožava da šokira javnost svojim stavovima, te je tako do sada otkrila svoju omiljenu pozu koju praktikuje sa suprugom, kao i strije koje je dobila u trudnoći.

Novi dom poznatog para od kog zastaje dah: Penthaus sa terasom koju bi svako poželeo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs