saznajte više

Retko govori o braku s Tomom Kruzom, a sada je otkrila zanimljiv detalj: Uz njega sam se osećala zaštićeno! (FOTO)

Glumica Nikol Kidman imala je samo 22 godine kada se udala za kolegu Toma Kruza.

Vip priča
11:39h Autor:
Retko govori o braku s Tomom Kruzom, a sada je otkrila zanimljiv detalj: Uz njega sam se osećala zaštićeno! (FOTO)
Tom Kruz i Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Iako glumac ima problematične odnose sa bivšim ženama zbog pripadnosti Sajentološkoj crkvi, Kidmanova (51) po prvi put otkriva koliko joj je brak značio u to vreme. Brak sa Tomom Kruzom joj je pružio neku vrstu zaštite u surovom svetu Holivuda. "Udala sam se jako mlada i to je za mene značilo veliku zaštitu“, rekla je glumica za NY magazin.

Iscurele tajne sajentološke crkve: Travolta i Tom Kruz se ne podnose, Skarlet Johanson se izvukla za dlaku! (FOTO)

foto: Profimedia

"Udala sam se iz ljubavi, a brak sa tako uticajnim čovekom u Holivudu činio je da budem zaštićena od različitih seksualnih uznemiravanja koja su se dešavala u Holivudu tako mladim glumicama“, kaže ona.

Međutim, nakon razvoda sve se promenilo za Nikol. "Kada smo se razveli imala sam 33 godine i delovalo mi je kao da tek tada odrastam“, dodala je Nikol koja jako retko priča u javnosti o braku s Tomom Kruzom koji je trajao deset godina. Kako kaže ne želi da se osvrće na prošlost jer je danas u srećnom braku sa muzičarem Kitom Urbanom s kojim ima dve ćerke. Nikol i Tom usvojili su dvoje dece, sina Konora i ćerku Izabel.

Slavna pevačica priznala da joj je Tom Kruz bio najbolji ljubavnik: Upoznali se na Madoninom venčanju, upustili se u strasnu vezu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs