ŽIVOT KAO SA FILMA

POTPUNI SUNOVRAT HOLIVUDSKE MILJENICE: Godinama se borila sa porocima, promenila veru, pa završila iza rešetaka! FOTO

Blistav početak karijere i potpuni sunovrat

Vip priča
20:23h Autor:
POTPUNI SUNOVRAT HOLIVUDSKE MILJENICE: Godinama se borila sa porocima, promenila veru, pa završila iza rešetaka! FOTO
Foto: Profimedia

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan (34) poznata je po burnom i skandaloznom životu, a poročan život ostavio je traga na njenom licu.

Detinjstvo provedeno pod svetlima reflektora i pred objektivima fotoaparata nisu dobro uticali na ovu glumicu, pa je iz faze umiljate devojčice prešla u fazu buntovne alkoholičarke. Za Lindzi je posebno pogubno bilo razdoblje od 2007. godine, kada je uhvaćena kako vozi pod uticajem droge i alkohola.

Tada je morala da odsluži jednodnevnu zatvorsku kaznu, a dodatno je kažnjena i time što je morala da ide na sastanke sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije zbog pijanih vozača. Iako je sudija mislio da će se zbog ovoga vratiti na pravi put, međutim Lidzi ništa nije naučila ništa iz tog iskustva pa je ponovivši prekršaj osuđena na 90 dana zatvora.

Zbog svog statusa i popularnosti, sud joj je progledao kroz prste, pa preinačio zatvorsku kaznu i odredio obavezno psihijatrijsko lečenje.

Jedna od najskandaloznijih savremenih zvezda iza sebe ima i niz drugih skandala - vožnja u pijanom stanju najmanje čudi na njenoj listi skandala.

JEZIVA SUDBINA SLAVNE PEVAČICE: Nesreće je pratile u stopu, borila se sa porocima, jednu stvar nikad nije prežalila!FOTO

Lindzi je tokom prethodnih godina često viđana u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Tu su i brojne optužbe za krađu - pre nekoliko godina tužila ju je prijateljica jer joj je Lindzi u klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala Roleks sat vredan 35.000 dolara.

Ni tu se nije zaustavila, te je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, potom se braneći rečenicom da je samo "htela da je pozajmi". Zbog ovog prekršaja dobila je kaznu od 4 meseca zatvora.

ŽENIO SE 4 PUTA,IMA 5 DECE, SAM SEBE PROGLASIO NAJPOŽELJNIJIM MUŠKARCEM NA SVETU: Život ovog glumca godinama intrigira!

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Potom je tu i njena slavna lista gde je pobrojala sve holivudske muškarce sa kojima je imala odnose, a tu se našlo njih 36.

Nakon svega, glumica je 2019. iznenada prešla u islam, što je objavila tako što je napisala na Instagramu "Alaikum salam", što u prevodu znači mir sa vama i obrisala je zatim sve fotografije na svom Instagram profilu.

Te godine, uplovila je u ljubavnu vezu sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije, Muhamedom bin Salmanom, koga je upoznala na trkama Formule 1.

KO JE ĐANLUKA VAKI: Osuđen na 3,5 godine zatvora, a danas se kupa u luksuzu sa 27 godina mlađom devojkom!

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Malo su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik rešio da ubrza stvari i, budući da Lindzi ima finansijske probleme, dao joj je na raspolaganje 4 milijarde dolara sa njegove privatne kartice kako bi mogla da ga prati na putovanjima širom sveta.

Inače, Muhamed bin Salman ima četiri žene i jedna od njih mu je rodila četvoro dece.

Ovih dana, Lindzi se aktivirala na Instagramu, a mnogi su primetili da glumica izgleda dobro. Da li su loši dani i poroci iza nje, pokazaće vreme.

MAJKA URADILA SVE DA JOJ UPROPASTI ŽIVOT: Kako se Bruk Šild izvukla iz najgore životne faze i SAMA sebi stvorila sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs