POGLEDAJTE

ZBOG OVE DIJETE JE ANĐELINA DŽOLI BILA NA IVICI ANOREKSIJE: Živela je samo na OVOME!

Kako izgleda ishrana Anđeline Džoli uz koju je smršala 15 kilograma i sebe dovela do ruba anoreksije, pogledajte u nastavku!

Fitnes & Nutricija
16:41h Autor:
ZBOG OVE DIJETE JE ANĐELINA DŽOLI BILA NA IVICI ANOREKSIJE: Živela je samo na OVOME!
Foto: Profimedia

Izgled Anđelina Džoli već godinama je tema medija, ali i zabrinutosti fanova. Glumica, koja je visoka 170 cantimetara, a kako su mediji pisali, pre tri godine je navodno imala samo 40 kilograma.

Slavna glumica je tada govorila da tako izgleda zbog stresa, jer joj je u tom periodu preminula majka, a i njen razvod od Breda Pita je bio u toku.

Ipak magazin "Mari Kler" je napravio članak o njenoj dijeti uz koju je tada izgubila više od 15 kilograma.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit, Zahara Džoli Pit
foto: Profimedia

Dijeta se temeljila na šačici orašastih plodova i semenkama. Magazin tvrdi da je Anđelina figuru održavala uz mešavina kinoje, prosa, čija semenki i heljde koju je obožavala da jede.

"Anđelina je oduvek obožavatelj semenki i žitarica, ali sad je sve podigla na potpuno novi nivo", rekao je pre nekoliko godina izvor za jedan magazin, dodavši da se glumica hvali da joj je zbog žitarica i koža sjajnija. Navodno je u to vreme tokom dana unosila svega 600 kalorija. Dan bi započinjala kašikom kokosovog ulja i šakom semenki", tvrdi izvor.

Orašasti plodovi, Orasi, Lečnici, Bademi, Pistaći, Brazilski orah
foto: Shutterstock

"Nekad bi preskočila ručak, ili samo pojela šačicu badema ili gumenih bombona. Draži su joj proteinski šejkovi od konkretnog ručka. Za večeru je najčešće birala nemasni odrezak i čašu crnog vina", dodao je isti izvor.

U međuvremenu se malo ugojila, pa tako ne izgleda kao da je na rubu anoreksije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs