Plejboj

IMA 69 GODINA, NE ODUSTAJE OD LJUBAVI: Nakon 8 godina veridbe, ostavio Meg Rajan, sada šeta sa 23 godine mlađom Natašom!

Džon Melenčamp je u vezi agentkinjom za nekretnine Natašom Baret, a u oktobru 2019. raskinuo je s Meg Rajan s kojom je bio veren.

Celebrities
08:09h Autor:
IMA 69 GODINA, NE ODUSTAJE OD LJUBAVI: Nakon 8 godina veridbe, ostavio Meg Rajan, sada šeta sa 23 godine mlađom Natašom!
Foto: Profimedia

Muzičar i glumac Džon Melenčamp (69) najpoznatiji je po svojoj veridbi sa glumicom Meg Rajan (59), a bio je s nekoliko poznatih dama i sada je ponovo zaljubljen

Roker je fotografisan s 23 godine mlađom agentkinjom za nekretnine Natašom Baret, piše Page Six. Paparaci su novopečeni par uhvatili pre nekoliko dana na plaži u Malibuu dok su u ležernim izdanjima šetali, držali se za ruke i smeškali se.

Džon Melenčemp
foto: Profimedia

Prvobitno se nije znalo ko je misteriozna lepotica u Džonovom društvu, ali ubrzo su američki mediji otkrili da je reč o Nataši. Amerikanka je iz Santa Barbare i ima dvoje dece.

U njenoj biografiji na piše da voli da putuje po svetu u potrazi za svojom srodnom dušom. Nataša je radila u medijima i filmskoj industriji, a svojevremeno je i bila na čelu jednog modnog brenda.

Inače, njen novi, poznati dečko Melenčamp, iza sebe ima bogat ljubavni život i američki su mediji pisali da je u vezi s Džejmi Šeril(50), stručnjakinjom za probleme s kožom koja radi sa slavnima, a među njenim klijentima je i Džesika Alba.

Bio je u ljubavnoj vezi sa supermodelom Kristi Brinkli (67), ali ipak su najpoznatija njegova dugogodišnja veridba s glumicom Meg. Nakon osam godina veze, Rajan je iznenada u oktobru 2019. odlučila da raskine.

Iako to nije bio prvi put da su raskinuli jer im se pre šest i pol godine u vezu umešala njegova nevera, ali drugi put su zaista krenuli svako svojim putem.

"Shvatila je da joj je ovaj put stvarno dosta i raskinula je veridbu. Nije joj nimalo žao", rekao je izvor blizak paru.

Ljubavna veza Meg i Džona započela je 2010. kada se on rastao od supruge Elejn Irvin. Meg je najprije viđena bez vereničkog prstena, ali još se nagađalo da ga je možda skinula zbog nekog drugog razloga. Javnosti nisu poznati detalji raskida niti što je kumovalo tako iznenadnoj odluci glumice.

Džon iza sebe ima tri braka i šestoro dece, a njegova ćerka Tedi je svojevremeno ispričala američkim medijima koliko se divi vezi svog oca i Meg.

"Oni su tako neverovatan par. Oboje su pametni i duhoviti. Njihovi razgovori su zanimljivi i kao da gledam meč stonog tenisa. Zaista izvlače samo najbolje jedno iz drugoga kao što to svi dobri parovi rade", imala je samo reči hvale.

Džon Melenčemp
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs