poznata mama

Meg Rajan prvi put viđena sa ćerkom: Usvojila je pre 14 godina i od tad ne može zamisliti život bez nje! (FOTO)

Iako javnost o njima malo toga zna, jer se glumica zaista s njom nikada nije pojavljivala na javnim događanjima, a i gotovo da ništa o njoj nije izjavila još od vremena kada ju je usvojila, svojim držanjem za ruku svima je pokazala koliko uživa u njenom društvu

Vip roditelji
Autor:
Meg Rajan prvi put viđena sa ćerkom: Usvojila je pre 14 godina i od tad ne može zamisliti život bez nje! (FOTO)
Foto: EPA / Alexandra Wey

Nije nepoznato da je nekad izrazito popularna glumica, jedna od najslađih plavuša Holivuda, danas 57-godišnja Meg Rajan još pre 13 godina usvojila ćerkicu iz Kine. Malena je tada imala samo 14 meseci, a iako je to bilo još davne 2006. godine, javnost dosad nije imala prilike da je upozna. Iako je Dejzi Tru, kako joj je glumica dala ime, danas već tinejdžerka, a sada je svet konačno dočekao i taj trenutak.

Majka i ćerka su uslikane tokom bezbrižne šetnje njujorškim ulicama, gde su koračale ležerno odevene, bez ikakvog glamura, a fotografima je brzo zapelo za oko njihovo držanje za ruke. Iako javnost o njima malo toga zna, jer se glumica zaista s njom nikada nije pojavljivala na javnim događanjima, a i gotovo da ništa o njoj nije izjavila još od vremena kada ju je usvojila, svojim držanjem za ruku svima je pokazala koliko uživa u njenom društvu.

Udaje se Meg Rajan (56): Rekla Da pevaču (67) i objavila vest na najsmešniji način! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna slatkica je o Dejzi Tru pričala kada ju je usvojila i tada se pohvalila da je malena izuzetno prirodna, pametna i šarmantna i da svoj život nipošto ne može zamisliti bez nje, a kako joj nije želela priuštiti život pod svetlima reflektora, devojčica je uspela da odraste kao i sve njene vršnjakinje. Uprkos slavnoj mami.

A Dejzi Tru nije jedino dete slavne glumice jer je u braku s kolegom, 65-godišnjim Denisom Kvejdom, s kojim je bila službeno u braku od 1991. do 2001. godine, dobila danas 27-godišnjeg sina Džeka Kvejda. A njega kamere i više nego vole, jer je krenuo stopama slavnih roditelja i postao glumac, a debitantsku ulogu dobio je još 2012. godine u Marvelovom hitu "The Hunger Games."

10 godina živela holivudsku bajku, a onda je upoznala njega: Uništila brak, hirurg je unakazio, upropastila karijeru! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok sin pokušava da uspe na velikom filmskom platnu, njegova polusestra živi običnim životom, a slavna glumica, nakon davnog razvoda od Denisa Kvejda dugo nije bila u emotivnoj vezi, da bi lani iznenadila svet tajnim venčanjem s američkim pevačem, 67-godišnjim Džonom Melenkampom, kada su mediji saznali da je glumica nakon sedam godina tajne veze odlučila ponovno da uplovi u bračnu luku. Ovoga puta mirniju i povučeniju.

Kraljica ležernog stila: Meg Rajan diktira trendove i u Italiji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs