POZNATI SUPERMODEL

Naomi Kembel (49) ne prestaje da šokira: Na pragu šeste decenije pozirala naga, a svojom izjavom sve iznenadila!

"U školi su me često zezali, zvali me pogrdnim imenima što je u meni izazivalo ogromnu nesigurnost", izjavila je za Vog poznati supermodel

Vip priča
12:56h Autor:
Naomi Kembel (49) ne prestaje da šokira: Na pragu šeste decenije pozirala naga, a svojom izjavom sve iznenadila!
Foto: Profimedia

Naslovnica britanskog magazina Vog podigla je veliku prašinu ovih dana kada se na njoj pojavila gotovo naga Naomi Kembel, a u tekstu koji je za časopis napisala sama, otvorila je dušu i svetu priznala nešto vrlo neobično – da se nikada nije osećala dovoljno sigurnom u svom telu.

Slavni britanski supermodel, 49-godišnja Naomi Kembel, ovih je dana ponovno uzburkala prašinu s informacijom da će se pojaviti na naslovnici britanskog Voga. U možda nikad provokativnijem izdanju, a u kojem će, začudo, progovoriti upravo o vlastitim nesigurnostima, kad je u pitanju njena lepota.

Maleni deo editorijala Naomi je sama objavila na svom Instagram profilu, a priču iz pozadine preneo

"Dugo, jako dugo se nisam osećala lepo u svojoj koži. Toliko dugo da mi je tokom karijere bilo jako neugodno da snimam kampanje ne samo razgolićena, već i u donjem vešu", priznala je u tekstu koji je za Vog napisala sama.

"Dok sam odrastala, uopšte se nisam osećala lepo i prijatno u svojoj koži. U školi su me često zezali, zvali me pogrdnim imenima što je u meni izazivalo ogromnu nesigurnost. Sećam se, jedini trenutci kada sam volela svoje telo bilo je onda kada sam plesala. Časovi plesa bili su mi uteha, jedino sam se tamo osećala sigurno i jedino tamo donekle prihvatala svoje telo", napisala je u tekstu slavni model.

"Nisam bila znatno drugačija ni kasnije. U karijeri i svakodnevnom životu", priznala je iskreno manekenka koja i na pragu šeste decenije izgleda podjednako zanosno kao i u jeku svoje karijere.

"Ni u svakodnevnom životu nisam volela da se suviše izlažem pogledima, pogotovo ne u uskim pantalonama ili helankama. Kada to nosim, obavezno imam majicu ili nešto oko struka, da ne budem suviše ‘gola’, suviše izložena pogledima", pojasnila je Naomi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs