NEPREPOZNATLJIVA

ĆERKA SLAVNOG MUZIČARA ŠOKIRALA NOVIM IZGLEDOM: Tek je napunila 36 godina, a već je imala niz plastičnih operacija! FOTO

Nakon što je smršala 40 kilograma, rešila je da poradi i na svom licu

Star look
18:21h Autor:
ĆERKA SLAVNOG MUZIČARA ŠOKIRALA NOVIM IZGLEDOM: Tek je napunila 36 godina, a već je imala niz plastičnih operacija! FOTO
Foto: Profimedia

Ćerka čuvenog muzičara, Ozija Ozborna, Keli (36), je nakon drastičnog gubitka kilograma, čini se, rešila da izmeni i lični opis.

Naime, nakon što je smršala preko 40 kilograma, zahvaljujući operaciji želuca, Keli je privukla veliku pažnju, a mnogi du hvalili njen novi izgled. Čini se da ni nakon ove velike transformacije nije bila zadovoljna sobom, pa je odlučila da poseti kliniku za estetske korekcije i uradi niz operacija.

Naime, Keli više nije ni nalik onoj devojci od pre nekoliko godina. Šuška se da je povećavala usne, jagodice, zatezala kapke, ubrizgala filere kako bi dobila oštrije linije lica, a fanovi smatraju da joj ništa od toga nije bilo potrebno.

"Ne razumem zašto tako mlada devojka ima potrebu da potpuno promeni lični opis. Bila je simpatična pre operacija, njen novi izgled mi se ne dopda uopšte". "Estetske korekcije su tu da nas ulepšaju, a onda je preterala", "Potpuno si druga osoba", samo su neki od komentara koji se nižu u poslednjih nekoliko dana ispod objava na njenom Instagram nalogu .

Ovako je Keli izgledala pre samo nekoliko meseci:

Keli Ozborn
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs