NEPREPOZNATLJIVA

BIZARNI ISPADI JOJ UNIŠTILI KRIJERU, TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI ČIP: Bila je lepa kao anđeo, sad ne liči na sebe!

Glumica se konačno pojavila u javnosti, svi u šoku

Vip priča
Autor:
BIZARNI ISPADI JOJ UNIŠTILI KRIJERU, TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI ČIP: Bila je lepa kao anđeo, sad ne liči na sebe!
Foto: Profimedia

Amanda Bajns na svetskoj sceni je od malih nogu, a poslednjih godina uglavnom šokira javnost svojim nastupima. Godinama je mučila muku sa raznim opijatima, a nekoliko puta bila je u klinici za odvikavanje.

Amandini problemi počeli su 2012. godine kada su je uhvatili u vožnji pod uticajem opijata, a godinu dana kasnije uhvaćena je u konzumiranju marihuane u lobiju zgrade u Njujorku u kojoj je živela, a stakleni bong bacila je na policajce s 36. sprata. Iste je godine izazvala požar na prilazu kuće ljudi koje nije poznavala i tada joj je određen psihijatrijski nadzor od 72 sata.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Pre nekoliko godina je svog oca optužila za seksualno zlostavljanje, ali tužbu je brzo povukla. Kako je objasnila "mikročip u njenoj glavi naterao ju je da kaže sve to, ali i da je on taj koji je naredio da ju mikročipuju". Planirala je i veliki povratak u Holivud, ali shvatila da je najbolje da se vrati lečenju. Upravo povratak pred kamere predstavljao je veliku opasnost za njeno mentalno zdravlje jer je bila pod velikim stresom dok je odlazila na audicije.

Priznala je da joj je medijska pažnja izazivala stres, i da više nije znala kako da se nosi sa situacijama, pa je posegla za narkoticima i alkoholom. Godinama je pokušavala da se izvuče iz ralja zavisnosti, a to joj je navodno uspelo početkom prošle godine.

Glumica Amanda Bajns je ove nedelje otvorila novi Instagram profil, nakon dugo vremena skrivanja od javnosti, a njen profil je već do sada stekao 67 hiljade pratioca.

Povod povratka na društvene mreže bila je odluka da pokrene proces ukidanja starateljstva pod kojim je već devet godina. Bajns smatra da je boljeg fizičkog i psihičkog stanja te da joj ne treba sudski nazdor.

Čini se da je bila motivisana slučajem Britni Spirs koja sada živi slobodan život, nakon duge muke sa starateljstvom.

Amanda u novom videu pozdravlja pratioce i obaveštava ih o sudskoj parnici koja je za dve nedelje. Zahvalila im se što ju prate i podržavaju.

Ono što je mnoge iznenadilo je njen izgled. Naime, od one slatke devojke nije ostao ni trag. Očigledno su droga i preterano konzumiranje alkohola ostavili traga.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs