Ne može da mu oprosti

Ostavljena žena najzgodnijeg robijaša otvorila dušu: On je s novom devojkom samo zbog para! (FOTO)

Džeremi Miks sa bogatom naslednicom Kloi Grin čeka prvo zajedničko dete, a nakon što je ta vest dospela u javnost, u otvorenoj ispovesti Melisa, njegova bivša žena govori bez dlake na jeziku

Ljubav i zavođenje
19:56h Autor:
Ostavljena žena najzgodnijeg robijaša otvorila dušu: On je s novom devojkom samo zbog para! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najseksi zatvorenik na svetu, Džeremi Miks (34) je prošle godine prevario suprugu Melisu (38), a sad s ljubavnicom Kloi Grin (27) čeka dete. Kloi je inače bogata naslednica i to joj je prvo dete, a Džeremi s bivšom ima osmogodišnjeg sina Džeremija Mlađeg, a odgajao je i njenu ćerku Ilijanu (17) i sina Roberta (12) iz prethodne veze. Melisa je sad progovorila o tome kako je saznala da će on dobiti dete s drugom i u kakvim je odnosima s njim.

Ljubavna priča najzgodnijeg robijaša: Smuvao milionerku zbog koje je napustio porodicu, sada čekaju dete! (FOTO)

A post shared by Melissa (@mmeeks14) on

"Sa sinom sam se igrala u dvorištu i on je stavio loptu ispod majice i rekao: 'Gle, sad sam trudan.' Bilo mi je to čudno pa sam ga pitala otkud mu to i zna li nekoga ko je trudan, a on je odgovorio: 'Da, Kloi.' Ostala sam šokirana, ali s druge strane, to sam i očekivala. Kad napraviš dete milijarderovoj ćerki, to je zlatna karta, zar ne?" rekla je Melisa.

Kaže da ju je posebno povredilo što čekaju dete jer je ona imala spontani pobačaj nakon što ju je Džeremi ostavio. Nije ni znala da je trudna, a dete je izgubila zbog stresa. Saznala je da je Džeremi vara preko medija, nakon što su objavljene fotografije njih dvoje na jahti u Turskoj.

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

"Pre nego što je otišao na to putovanje primetila sam da je počeo na Instagramu da prati tu neku Kloi Grin. Pitala sam ga ko je ona, rekao je da je poslovna partnerka njegovog menadžera. Pitala sam ga da li se viđa s njom, odgovorio je ne. Tri ili četiri dana kasnije objavljene su fotografije", kaže Melisa.

Kad se vratio, bila je spremna da mu oprosti. On je rekao da želi razvod i da mu je žao što je na takav način saznala, ali nekoliko dana kasnije došao je ponovo u njihovu još uvek zajedničku kuću.

"Išli smo na plivanje s decom, a on je kasnije otišao da se istušira. Bilo je puno emocija, jedna stvar je vodila drugoj i spavali smo zajedno. Rekao mi je da nikad nije spavao s Kloi i da će doći sutradan da razgovaramo. Međutim, sutra je došao po svoje stvari i otišao. Ubrzo su mi došli papiri za razvod", rekla je Melisa za Daily Mail.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Sa Džeremijem se viđa samo kad dođe po decu i odvede ih na druženje, ali ne razgovaraju.

"Ta Kloi nije ništa posebno. Potpuno je prosečna. Nikad je nisam upoznala pa možda ima spektakularan karakter. Ili je u pitanju njen bankovni račun. Da radi u Mekdonaldsu sigurno me ne bi ostavio zbog nje. Njega privlači način života koji mu ona pruža", rekla je.

Džeremi je upoznao svog sina s Kloi, ali ne provodi puno vremena sa Melisinim sinom i ćerkom, kojima on nedostaje i u njemu vide oca. Iako ga je volela i još joj je teško, kaže da ga ne bi primila natrag.

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

"Više mi nije privlačan ni na koji način zbog načina na koji se ponašao prema meni i kako me povredio. Ima ružan stav, a kad si ružan iznutra, ružan si i spolja", rekla je Melisa.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs