NEVEROVATNO!

BRAT NAŠE PEVAČICE ZALJUBIO SE U SVOJU UČENICU KADA JE IMALA 15 GODINA: Usledio je obrt kakav niko nije očekivao

Brat naše poznate pevačice oženio pre skoro godinu dana svoju učenicu koju je zaveo kada je imala 15 godina!

Vip priča
20:59h Autor:
BRAT NAŠE PEVAČICE ZALJUBIO SE U SVOJU UČENICU KADA JE IMALA 15 GODINA: Usledio je obrt kakav niko nije očekivao
Brat naše poznate pevačice oženio svoju učenicu, Foto: Printscreen Instagram / adrianakadar

Rođeni brat pevačice Teodore Džehverović se pre nekoliko godina našao u centru skandala o kojem su pisali svi mediji. Naime, Sava Džehverović je radio kao profesor francuskog jezika u školi koju je pohađala tada petnaestogodišnja Andriana Kadar. A niko nije mogao ni da zamisli da će se između njih roditi velika ljubav, koja je prebrodila sve preke i nedavno je krunisana brakom.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim - rekao je jednom prilikom Sava.

Andriana je u međuvremenu postala šminkerka i influenserka, a istakala je da joj Teodorin brat nije predavao, ali da je počela da mašta o vezi sa njim, čim ga je videla.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava je kratko radio na profesorskoj poziciji, jer je bio na zameni, a posle toga je spakovao kofere i otputovao u Australiju. Međutim, sudbina je imala drugačiji plan. Andriana je sa nekadašnjim veoma brzo počela da se dopisuje, a pojedini teški momenti kroz koje su oboje prolazili izuzetno su produbili njihov odnos.

- Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - naglasio je Sava.

Ovo dvoje ljudi su podržale i njihove porodice, koje su svedočile velikoj ljubavi među njima.

Sava je verio Adrianu na njen 18. rođendan, a potom je usledilo i bajkovito venčanje pre skoro godinu dana. Često putuju, imaju zajedničke poslove, a o svemu obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs