želi da izgleda kao mladić

NAJBOGATIJI ČOVEK OD BOTOKSA NE LIČI NA SEBE: Pojavom je izazvao šok u Londonu, svi su gledali samo u NJEGOVO LICE

Džef Bezos, najbogatiji čovek, od botoksa ne liči na sebe, na pogrešan način pokušava da zaustvai starenje.

Star look
07:57h Autor:
NAJBOGATIJI ČOVEK OD BOTOKSA NE LIČI NA SEBE: Pojavom je izazvao šok u Londonu, svi su gledali samo u NJEGOVO LICE
Najbogatiji čovek od botoksa ne liči na sebe, Foto: Profimedia

Multimilijarder Džef Bezos sinoć je u Londonu izgledao nikad mlađe, a svi pogledi su bili usmereni ka njegovon prezategnutom licu! Naime, on je sa svojom verenicom Loren Sančez prisustvovao premijeri filma ''The Lord Of The Rings: The Rings Of Power'' . Njegovo pojavljivanje pokrenulo je brojne glasine, mnogi dele mišljenje da ovaj bogataš hoće da zaustavi starenje, ali, čini se, na pogrešan način.

Možda je njegovoj naprasnoj mladolikosti doprinela ljubav sa Lorenom, koja je opet bila kolovođa na crvenom tepihu. Mada, više je verovatno da su za to zaslužne sve češće estetske korekcije.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Još od prošle godine se šuškalo da se Bezos podmladio veštačkim metodama, posle leta u svemir, a te sumnje su dobile na kraju i stručnu potvrdu.

- To je drastična potvrda. Rekla bih da je išao na ubrizgavanje filera i određenih injekcija neposredno pre nego što je dospeo u žižu zbog putovanja u svemir - istakla je dr Kori L. Hartmen, inače dermatolog iz Alabame.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Sa stavom lekarke se složio i dr Gari Motiki, dok se pres služba Bezosa nije oglašavala o bogataševoj "krizi srednjig godina". Bilo je i stručnjaka koji su isticali da nema razloga da se veruje da je milijarder posećivao plastične hirurge, ali to nije zaustavilo nagađanja se da bivši vlasnik "Amazona" i starleta Kim Kardašijan ulepšavaju na istom mestu.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Takođe, javnost komentariše da nema ništa loše u tome da čovek koriguje na sebi ono čime nije zadovoljan, ali da je najbitnija u svemu mera, koju Bezos, očigledno, nema. Šta vi mislite?

Pogledajte u galeriji ispod evidentnu promenu izgleda jednog od najbogatijih ljudi na svetu:

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs