Neverovatno

PRIČALO SE DA GA UHVATILA SPONZORUŠA: Ali samo kriza srednjih godina može muškarca naterati da ostavi brak i decu!

Zbog nje je spreman da ide u teretanu, boravi na Karibima, sunča se i zateže kako bi vratio izgubljenu mladost

Celebrities
18:35h Autor:
PRIČALO SE DA GA UHVATILA SPONZORUŠA: Ali samo kriza srednjih godina može muškarca naterati da ostavi brak i decu!
Foto: Profimedia

Osnivač Amazona i jedan od najbogatijih ljudi na svetu Džef Bezos pokazao je svoj isklesani torzo tokom odmora na jahti u Sent Bartsu gde je snimljen u društvu svoje devojke Loren Sančez zbog koje je ostavio suprugu nakon više od 20 godina braka.

57-godišnji Džef očigledno provodi mnogo vremena u teretani čime se pohvalio ovih praznika koje je odlučio provesti na Karibima, a paparaci su ga spremno dočekali. Šest godina mlađa Loren svoju figuru vrednu divljenja pokazala je u bikiniju koji je savršeno naglasio njene bujne obline. Par ne krije koliko su zaljubljeni, pa ih ni kamere nisu omele u razmenjivanju nežnosti i poljubaca.

Džef Bezos
foto: Profimedia

Džef se inače 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos nakon 25 godina braka, a razlog razvoda upravo je bila zanosna Loren.

Par je prvi put viđen na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije verovala i Loern se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

1 / 2 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs