"Ostavio mene i dete kući i otišao na svadbu kod prijatelja: Kad sam videla slike kasnije, od šoka mi pripalo muka"

Prenosimo vam ispovest majke koju je suprug ostavio sa detetom kod kuće i otišao na svadbu kod prijatelja. Kada je videla slike, ostala je zatečena.

Lifestyle
Autor:
"Ostavio mene i dete kući i otišao na svadbu kod prijatelja: Kad sam videla slike kasnije, od šoka mi pripalo muka"
Foto: Shutterstock

Jedna majka ostala je zatečena postupcima svog supruga nakon što je videla fotografije s venčanja na kojem je on bio bez nje.

Dok je ona ostala kod kuće s njihovom bebom starom šest nedelja, zbog pravila mladenaca da deca nisu dozvoljena, njen partner prisustvovao je venčanju prijatelja. Zanimljivo je da je na istom venčanju bila prisutna i žena s kojom je njen muž komunicirao pre nego što su njih dvoje započeli vezu. Iako nije bila zabrinuta jer ''očigledno nikada ništa fizički nije bilo između njih'', fotografije su probudile njene sumnje, piše britanski "San".

Tužna žena, žena
foto: Shutterstock

Dok je bila trudna s prvim detetom, primetila je poruku od te žene koja je pozvala njenog partnera da igraju onlajn igricu. Iako joj je to bilo čudno, partner ju je uverio da su igrali igre pre nego što su se upoznali i da nisu bili u kontaktu otkako su u vezi.

Uprkos njegovim rečima, ona je ipak proverila njene društvene mreže i videla da je njen suprug lajkovao gotovo sve slike, koje su uglavnom bile selfiji.

Na dan venčanja, fotografije koje je objavio mladoženja prikazale su njenog muža kako igra s tom ženom. Iako to nije bio intiman ples, izgledao je srećno i nasmejano dok ju je gledao, a činilo se i kao da se drže za ruke. ''Izgledali su poput srećnog para'', napisala je na Mumsnetu, izražavajući svoju zbunjenost i tugu zbog onoga što je videla.

Svadba, Venčanje, Mladenci
foto: Shutterstock

Potom je pitala je ostale korisnice da li je nerazumna što se oseća sumnjičavo i tužno zbog toga.

Reakcije su bile podeljene – neke su smatrale da je njen partner prešao granicu i da je trebalo da porazgovara s njim o svojim osećanjima. Jedna osoba je naglasila da bi, pogotovo sa bebom od šest nedelja, suprug trebalo da bude uz nju, a ne da odlazi na venčanja i igra s drugima.

Drugi su se složili da je njegovo ponašanje bilo neprimereno, dok su neki smatrali da preteruje i da je fotografija jednostavno zabeležila trenutak zabave na venčanju. Bez obzira na mišljenja, većina je preporučila otvoren razgovor s partnerom kako bi razjasnili situaciju i izbegli dalja nesporazume.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs