NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA

BILA UDATA ZA MUŽA ANE STANIĆ, PA PRONAŠLA SREĆU PORED MILIONERA: Branka prvo raskinula vezu sa njim, onda SHVATILA OVO

Muž poznate voditeljke Branke Nevistić je milioner, pored kojeg uživa svakoga dana. Neretko istiće da je on sreća njenog života!

Ljubav
13:37h Autor:
BILA UDATA ZA MUŽA ANE STANIĆ, PA PRONAŠLA SREĆU PORED MILIONERA: Branka prvo raskinula vezu sa njim, onda SHVATILA OVO
Muž poznate voditeljke Branke Nevistić je milioner, Foto: Printscreen Instagram / corallo_verde

Prelepa Branka Nevistić se potpuno posvetila porodičnom životu, a na televizijsku karijeru gotovo da je i zaboravila. Naime, jedno od omiljenih domaćih TV lica već osam godina uživa u zajedničkom životu i skladnom braku sa biznismenom Branislavom Grujićem, za kog se udala 2014. u u romantičnoj Italiji.

Njihova ljubavna priča počela je još 2010. godine, međutim, Branka i Branislav su prekinuli svoju romansu nakon godinu dana zabavljanja. Ali, kako su njihova osećanja bila jača od svega, pomirili su se 2012. godine, a potom i venčali na intimnoj ceremoniji u Veneciji. Njihovom sklapanju braka prsustvovalo je samo tridesetak najbližih ljudi. Da vole romantiku pokazuje i njihov raskošni dom.

- Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela. Koliko znam, među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić - reako je tada izvor za "Alo".

Prelepa voditeljka je u brojnim intervjuima istakla da je Branisav čovek njenog života, pred kojeg se oseća srećno i zaštićeno.

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim naglasila je jednom prilikom za "Story".

Brankin muž je veoma uspešan poslovan čovek. Na predsedavajučoj je poziciji jedna građevinske firme iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. A osim toga ima vlasničke udele u, čak, pet preduzeća.

Ovaj par se voli kao i prvog dana, sudeći po slikama koje dele na svojim društvenim mrežama, a svaki slobodan trenutak koriste za divna putovanja širom sveta.

Branka se pre susreta sa Grujićem nije udaval, ali živela je u vanbračnoj zajednici a košarkašem Momčilom Lavrnićem, sa kojim je dovila i sina. Posle njihovog raskida, sportista je uplovio u vezu sa pevačicom Anom Stanić, iz koje je dobio još jednog naslednika. Sa druge strane, Branislavu je ovo treći brak, a iz prvog, takođe, ima sina.

Da voditeljki ljubav sa Branislavom i te kako prija vidi se i po njenom sjajnom izgledu na fotografijama ispod:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / corallo_verde
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs