pogledajte

BAJKOVITA OAZA U NAJLEPŠEM DELU BEOGRADA: Zavirite u raskošni dom Branke Nevistić! (FOTO)

Jednoj od naših najlepših voditeljki mali ekrani očigledno nimalo ne nedostaju, iako smo sigurni da ona nedostaje njima.

Enterijer
Autor:
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Otkako se udala, Branka Nevistić-Grujić živi pravu bajku. Povremeno nas pušta da nakratko zavirimo u njen idilični svet zahvaljujući „Instagramu“, gde je prilično aktivna, pa tako možemo da vidimo kako je opremila svoj beogradski dom.

Na jednoj starijoj rođendanskoj fotografiji zabeležila je romantične trenutke sa suprugom Branislavom, dok su u večernjim satima sedeli na tremu ispred kuće. „Dream A Little Dream of Me“, napisala je pored. I zaista, sve je kao san.

Branka, koja je uvek važila za damu od ukusa, besprekorno je uredila životni prostor. Dnevna soba je prostrana, ima puno svetlosti, što zahvaljujući prozorima od poda do plafona, što nameštaju i zidovima u beloj i bež boji. To je kutak u kome ponekad ume da “ukrsti” šahovske figure sa sinom:

‒ Jedini šah-mat koji me čini srećnom je od mog Luke. Ni on ne voli remi (smeh).

Sve prostorije imaju dušu, ali i nekako dišu. Živim ih čini i Brankino omiljeno cveće.

‒ Toliko volim lale... One su svakog dana drugačije, treba im puno vode, rastu, traže negu. Ali, pre svega vode svoju politiku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...