ispovest

ZLOSTAVLJAO JE I BRANIO JOJ DA JEDE: Britni Spirs otkrila jezive detalje o svom ocu - Stalno je govorio da sam DEBELA

U opširnoj poruci koju je podelila sa fanovima, Britni Spirs je detaljno opisala navodno zlostavljanje sa kojim se suočila.

Vip priča
16:30h Autor:
ZLOSTAVLJAO JE I BRANIO JOJ DA JEDE: Britni Spirs otkrila jezive detalje o svom ocu - Stalno je govorio da sam DEBELA
Britni Spirs otkrila kako je zlostavljana, Foto: Printscreen/youtube/TRENDING

Džejms Spirs bio je zadužen da brine o svojoj ćerki, pop pevačici Britni Spirs. Pop pevačica iznenadila je sve svedočenjem prošle godine kada je otkrila jezive detalje, a saa je ponovo progovorila na temu odnosa s njenim ocem. Otkrila je kako je njena prinudna hospitalizacija 2008. godine, o kojoj se mnogo pričalo,za nju bila veliki šok, i da nije imala droge ili alkohola u svom organizmu u periodu kada su je nasilno odveli i dok je preko 200 paparaca to sve snimilo i posmatralo.

"Sada znam da je sve bio dogovor. Moj otac je bio umešan a moja majka je podržala njegovu ideju i pomogla da se sve sprovede u delo. To je bilo čisto zlostavljanje", rekla je pevačica

Britni Spirs
foto: Profimedia

Izjavila da je njen otac voleo sve da kontroliše, sve što je radila.Nedugo nakon hospitalizacije, uspela je da se vrati poslu koji voli i ponovo je bila u centru pažnje.

"To me nije podiglo već sam bila demoralisana. Sve sam radila kako mi je otac govorio. Svaki dan sam slušala kako sam debela. Svaki obrok koji sam uzimala bio je kontrolisan. Bila sam primorana da slažem da bih opet otišla u ustanovu za rehabilitaciju 2019. godine", otkrila je Britni.

Britni tvrdi da se osećala kao robot.

"Moji nastupi su su bili užasni. Nosila sam perike i nisam imala mogućnosti da pokažem svoje plesačke sposobnosti, dok su moje plesačice bile tako pokretne a ja sam samo stajala na bini. Iskreno više me nije bilo briga, nisam mogla da radim ono što sam ja želela. Nisam mogla da posedujem ni svoj novac koji sam zarađivala", otkrila je pevačica.

Britni Spirs i Dejms Spirs
foto: Printscreen/youtube/TRENDING

Povodom Britnine priče oglasila se i njena majka - Lin Spirs je za strane medije rekla da je dala sve od sebe da podrži svoju ćerku.

Jednom prilikom ona je okačila njihovu zajedničku sliku na društvenim mrežama sa porukom:

"Britni, ceo tvoj život sam se trudila da podržim tvoje snove i želje! I takođe, dala sam sve od sebe da ti pomognem i izvučem iz problema. Nikada ti nisam okrenula leđa niti ću. Dosta si me odbijala svaki put kada sam pokušala da te kontaktiram. Sve sam probala. Mnogo te volim, ali ovaj razgovor treba da obavimo nas dve, oči u oči, nasamo".

Podsetimo, Britni je bila odsutna skoro 13 godina sa javne scene, a njen otac Džejmi je kontrolisao njen život i finansije u tom periodu.

2021. godine održala govor na otvorenom sudu, jasno stavljajući do znanja koliko je nesrećna. Te godine sud je doneo odluku da ukinje starateljstvo njenog oca nad pevačicom.

Uprkos tome što je sud okončao odluku oko starateljstva, pravna bitka oko nedoličnog ponašanja njenog oca i dalje se nastavlja. U julu, sudija koji je bio zadužen za slučaj Brenda Peni, naredila je da se Džejmi Spirs smeni i suoči sa zlostavljanjem svoje ćerke.

Britni Spirs je obnovila saradnju sa Eltonom Džonom, i nastavlja svoju pevačku karijeru.

U junu, Britni se udala za fitnes trenera i modela Sema Asgarija. Inače Brtni nije mogla da se uda za Sema dok je bila pod nadzorom svog oca, ali pošto je sud doneo odluku, napokon je ušla u bračne vode sa svojim izabranikom.

Britni Spirs
foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs