sve preokrenula u svoju korist

BILA JE MALOLETNA PROSTITUKA KOJA JE SKANDALOM S FUDBALERIMA ŠOKIRALA SVET: Otac je se odrekao a NJMU je uništila život

Glavni cilj joj je bio da postane slavna, a za njegovo ostvarenje nije birala način.

Vip priča
18:16h Autor:
BILA JE MALOLETNA PROSTITUKA KOJA JE SKANDALOM S FUDBALERIMA ŠOKIRALA SVET: Otac je se odrekao a NJMU je uništila život
Foto: Printscreen Instagram / zahiaofficiel

Ime Zahije Dehar našlo se u centru skandala 2010. godine, kada je odjeknula bombastična vest u Francuskoj, a i u svetu. Naime, tada se saznalo da su dvojica fudbalera imali odnose sa njom, kao i da se, iako maloletna, bavila prostitucijom.

Fudbaler Karim Benzem zajedno sa Frankom Riberijem umalo da završe iz rešetaka, jer je ceo slučaj završio na sudu, kako nisu znali da devojka nema ni osamnaest godina.

Zahija je za veče s igračima dobila 700 evra, a potom i poziv za suđenje, na kojem je utvđeno da "fudbaleri nisu mogli da znaju koliko ima godina". Pariski sud je 2014. godine u januaru odbacio tužbu protiv francuskih fudbalera, na čiji teret se stavljalo zavođenje maloletnice.

U Francuskoj su inače seksualni odnosi dozvoljeni od 15. godine, ali zakon kaže i da prostitutka ne sme biti mlađa od 18 godina. Tako je Benzema zbog Dehar završio sa igranjem sa reprezentaciju, neposredno pre Svetskog prvenstva 2010. godine.

Radi ove situacije ova maloletna prostitutka bila je na naslovnicama mnogih svetskih magazina, a njena karijera je "eksplodirala"! Razni finansjeri su joj nudili koliko god je novca htela, da bi izgradila profesionalni put po želji.

Zbog njenog ekscentričnog stava i konstantnog pojavljivanja u medijima, dobila je u Francuskoj nadimak “Skandalozna”

Ko je, zapravo, Zahije Dehar?

Potiče uz Alžira, gde je rođena 25. februara 1992. godine, Već sa 10 godina se sa bratom preselila u Francusku, a sa šesnaest počinje da de bavi najstarijim zanatom na svetu. Pričalo se da je kao maloletna prostitutka mesečno zarađivala, čak, 20.000 evra.

Nakon što je u javnost dospela afera sa sportistima, otac je se odrekao I nastavio je svoj život u Alžiru.

Međutim, Dahije je ceo haos oko njenog imena preokrenula u svoju korist. Postala je glumica sa čuvenim ulogama u filmovima "Laka žena" i "Žozefin, trudna i predivna”. A uz to je i uspešna dizajnerka donjeg veša.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs